Új hozzászólás Aktív témák

  • erdey_a

    őstag

    A szegény boci panaszai (írta Donászi Magda verse)

    Szabin voltam, nem vagyok hulla fáradt, a gyerekek is korán feküdtek, a sötétedésre se kell már 10-ig várni, hideg sincs, szél sincs, se eső, se felhő. Hát beöltöztem, kipakoltam és összeraktam a kis távcsövemet, hogy meglesem a Marsot, a Szaturnuszt, pár "nyári" gömbhalmazt meg galaxist.

    A Szaturnusszal kezdtem. És azzal is fejeztem be. Mert a 200 méterre lévő szájbaQrt labdarugdosó pályán felQrták a hetvenmillió wattos reflektorokat, mert mint kiderült "a foci éjszakája" című rendkívül nívós (muhaha) sport(?) rendezvény van. Kábé környező 3 falu meg utána rég elfeledett (értsd sosem ismert) öregfiúk futkosnak a kísértetek órájába nyúlóan, ahelyett hogy beinnának valahol, aztán bucira vernék egymást egy széklábbal. Olyan világos van az udvarban, hogy lámpa nélkül lehet zöld zizi-kereső versenyt tartani a fűben.
    Kellett ez a stadion ide a házak közé nagyon. (nem, nem Felcsút) Legközelebb arra szavazok, aki temetőt csinál a stadionokból. Akkor sípszó, meg hujjogás se lenne. Ezt speciel el lehet lesni Boszniától...

    Ma sem lettem fodballrajongó.

    [ Szerkesztve ]

    Vérboci

Új hozzászólás Aktív témák