Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bandus #52012 üzenetére

    Bezzeg Blekinek nem áll jól a szénája: #mármegintnógrád.

    Ja, vettem laptopot, eldicsekszem vele. Csak annyit mondok, hogy 1,3GB, 100MHz, 40MB, aki ért hozzá, az úgyis értékelni fogja. És nem ám MMX, meg ilyesmik, valódi Pentium! Minden van rajta, amit csak el lehet képzelni, Floppy, CD-ROM (cserélhető, hogy a gépben, vagy külső házban legyenek), soros, párhuzamos port, infraport, PCMCIA-kártyahely, dokkoló, két (szar) akku, eredeti Toshiba táska, és gyönyörű:

    Hiába, akkoriban még tudtak számítógépet gyártani, ezekben még volt anyag!

    Ja, és mielőtt feltennétek az obligát kérdést, hadd előzzek meg mindenkit:

    És csak egyetlen EUR-ba került az egész (na jó, még 5,90 volt a szálltás, de minden centet megért!)! Azt nem mondom, hogy nem számítok hosszú távon egy 'kiraklak a picsába a szarjaiddal együtt' beszélgetésre, de bízok benne, hogy ki tudom dumálni magam.

    Istenem, mindig ilyenre (erre a típusra vágytam, amióta valamikor a 90-es évek végén egyszer rátehettem egyre a koszos mancsom, és most az enyém!!!

    A dolog szépséghibája, hogy nem tudok rá bejelentkezni, mert valami céges, domaines Windows NT van rajta, ami felhasználói nevet és jelszót kér, de majd teszek rá egy korhű Win95-öt, hogy meglegyen a feeling, meg megfeleljen a rajta lévő matricának. Csak valahonnét keresnem kell egy boot-floppyt. :DDD

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák