Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz rarri #25902 üzenetére

    Felebarátod házastársát ne kívánd!

    Néha szoktunk, asztal mindig foglalt, általában álunk. Beszélgetni nem lehet, mert 3 centiről fülbe ordítva lehet csak bármit megérteni. Egy másik helyen másfajta zene van, szintivel nyomja egy srác, de mindenféle stílust vegyesen, ott is sokan vannak, de kevés az asztal, ott is szoktunk táncolni néha. Meg ja, nézzük a csajokat. A 14-18 közötti korosztályt, akiknél az a menő, minél feketébb vagy, minél kevésbé hasonlítasz a nagy többség által normálisnak nevezett férfitipusra. A 18-22 közötti korosztályt, akik alig vannak képviselve, de azok is főleg faszival, vagy mindenki tudja róluk hogy többnyire tisztességesen meggazdagodott béjemvés börtönviselt társaságba járnak, esetleg ilyen a pasijuk, vagy divatmajmok; a többséget azonban épp otthon döngetik. A 22-28 közötti korosztályt, akik férjnél vannak, leszbikusok, alkoholisták, vagy óvoda kiscsoport óta vannak együtt a faszijukkal. 28 fölött már nem nagyon járnak dizsibe a csajok.
    A társaságból senki nem szedett fel senkit, főleg a szinglik nem. A házasok, meg akik együtt vannak meg szintén. De amúgy se tudnék most a társaságból olyat, aki szórakozóhelyen jött volna össze az aktuális párjával.
    Mindig meghívok valakit egy italra próbaképp, csak kár hogy mindig a haverok közül, mert épp visszafizetem a korábbi meghívást :) De nem egyszer volt már próbálkozás olyan értelemben is ahogy értetted. Mondjuk úgy hogy a merev elutasítástól a komoly felháborodásig terjed a reakciók skálája. Mert manapság minden csaj azt hiszi, hogy ha meghívom italra, akkor biztos csak meg akarom dugni. Ami sokszor igaz is. De ő ezen felháborodik, és inkább mással dugatja meg magát. Pedig azok meg se hívják egy italra. Viszont hazaviszik a béjemvéjükkel. Mert a nőknek nem számít a külsőség, meg a pénz.

    No mindegy, legalább esik az eső, és az egész időjárás egy nagy fostalicska. :) Most villanyt kellett gyújtani, mert az ablak előtt ülve nem láttam a levest amit eszek.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák