Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    na háj, 9 napja volt a szemműtétem.

    Igazán nem is fájt utána, inkább kellemetlennek mondanám a hámosodást, amikor első nap fél napot ömlött a könny a szememből, aztán második nap pár órát szintén...

    aztán a negyedik napon lekapták a védő-kontaktlencsét, aminek során valószínűleg kicsit megsérült a hámréteg, akkor kezdett ugyanis fájni az egyik szemem, és azzal nem láttam még két napig. A hatodik nap reggelén hirtelen kitisztult a világ, gyönyörűen látok távolra, meg minden, (tényleg, szemüveggel sosem láttam a világ részleteit ennyire) de közelre még mindig semmi.

    Illetve végül is papírt már egész jól el bírok olvasni, de a monitorok annyira homályosak, hogy azt elmondani nem lehet... Most is kb. 200%-os betűmérettel írok, és így is pár perc alatt teljesen elfárad a szemem, és utána messzire sem látok jól.

    A műtét előtt sokat olvasgattam a témában, de ez a probléma elkerülte a figyelmemet.

    A kérdésem azokhoz, akik már átestek ilyen műtéten, tehát a következő: mennyi idő kell, mire teljes értékűen lát az ember közelre is, és tud olvasni, monitor előtt dolgozni, meg ilyenek?

    én eredetileg úgy terveztem, hogy másfél hét kihagyás után, holnap már megyek dolgozni, de kizárt, hogy fogok tudni dolgozni, lehet, hogy inkább kiiratom magam még egy hétre...

    Holnap megyek a 10 napos kontrollra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák