Új hozzászólás Aktív témák

  • Alx.Mercer

    aktív tag

    válasz Clemi #21587 üzenetére

    Tamronom nincs, de 70-200 F4 IS-em igen. Előtte nem volt semmim 55mm felett, ezért kellett. Ráadásul nagyon jó áron és jó extrákkal tudtam megvenni és hab volt a tortán a 0%-os THM is.
    Minden szempontból imádni való darab. Egy objektív se volt még a kezemben, aminek ilyen szépen és egyenletesen mozgott volna a zoom gyűrűje. Képminősége kiváló (70mm-en egy hajszállal gyengébb, mint fölötte, de ez csak akkor tűnik fel ha rekeszelek) Azt vettem észre, hogy 200mm-en a legélesebb. A stabilizátora elég hatékony, cserébe elég hangos is, és várni kell vele picit mire igazán megfogja a képet. A fókusza elképesztően gyors és pontos. Súlya, mérete nálam még éppen belefér a határok közé. Állványgyűrű sajnos nem jár hozzá, de én nemrég vettem egy fém utángyártottat 7k pénzért.
    Jelenleg elég sok helyen elszállt az ára... Legalábbis a bolti. Hogy neked megéri-e az árkülönbözetet azt csak te tudhatod.
    Úgy tudom, hogy sokan dicsérik a Tamront is. Képminőségre, stabilizátorra stb. Ha a fókusza is rendben van, akkor én -ha a helyedben lennék- megtartanám azt.
    De egy mondatban annyit tudnék mondani, hogy a Tamront nem cserélném le a Canonra, a Canont meg nem cserélném le a Tamronra. :DDD

    Eladó termékek (OneDrive galéria): https://1drv.ms/f/s!AhX-flNWpGw-hRUMHUQiLjQHjw5W

Új hozzászólás Aktív témák