Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Hydra SR

  addikt

  Kicsit off de nem teljesen:

  Dtomi (erre válasz: [link]):
  Én is azt tapasztaltam a Pálvölgyiben, amit már j.bravo is említett korábban, hogy lekezelőek. Úgy vettem észre, hogy aki nem nagyon drága cuccokkal megy, tehát nem várható, hogy a későbbiek során is el fog ott költeni tíz-százezreket, azzal bánnak így. Aki kompaktot vesz az általában max. valami olcsó állványt, meg egy UV, esetleg egy polárszűrőt vesz még hozzá oszt annyi, ők meg ezzel nem akarnak foglalkozni. Értem az álláspontjukat de gusztustalannak tartom, hogy egész Magyarországon az a divat, hogy ha ő megkeresi a pénzét azzal, hogy csak egy réteget szolgál ki akiket a legkényelmesebb, akkor csak azokat szolgálja ki. Ha az ország fizetőképes lakosságának a fele 40-es farmert hord akkor kizárólag 40-est rendelnek, a másik fele meg le van sz****. Nem divat lelkiismeretesen szolgáltatni, csak meggazdagodni könnyen. Azért tehetik meg mert mindenki ezt teszi, nincs konkurrencia és a fogyasztóvédelem sem mászik a nyakukra érte (részben azért, mert az emberek be sem jelentik). Akinek persze a 40-es a mérete az elégedett és észre sem veszi a bibit. Vagy az is hasonló, hogy Szentendrén az összes étterem bezár nyáron, hétvégén is legkésőbb este 10-kor. Fél 11-kor az egész város kihalt, Bp-től 8km-re egy jó adottságokkal rendelkező, felkapott turistaváros mert az éttermek már megkeresték a haszon 80%-át, a város meg le van sz****. A külfüldiek gyámoltalanul bolyongnak az üres utcákon, működő éttermet, kocsmát keresve és alig akad de az is dugig van és általában lepukkantabbak azoknál amik már bezártak 10-kor. És ez a remek adottságokkal rendelkező, népszerű, művészetéről is híres város úgy el van adósodva mint az állat. Én nem engedném, hogy aki éttermet nyit, az bezárjon éjfél előtt nyáron. Azt sem engedném, hogy aki fotós boltot nyit az lekezelően bánjon azokkal akik csak egyszer-kétszer vásárolnának náluk kisebb összegekért. Tessék kiszolgálni a vevőt vagy ne legyen kereskedő. Az ország imázsát is rontják az ilyenek, de az a nagyobbik baj, hogy mi meg itt élünk. Egy jól működő fogyasztóvédelem kéne megfelelő hatáskörrel, meg az emberek bizalma, hogy ha szól nekik, teszik a dolgukat és seggberúgják a féreg hozzáállású kereskedőt.
  Azzal viszont egyetértek, hogy profik, értenek hozzá. Meg is kérik az árát de ez még rendben lenne, legyen drága és profi, olyan is kell. De szolgáljon ki minden vevőt akit tud, ne nagyképűsködjön. Én pl. a kompakt időszakos rossz tapasztalataim után akkor se megyek vissza hozzájuk többet, ha egyszer véletlenül jól menő, hivatásos fotós leszek és milliós nagyságredben vásárolok.
  TM-mel nincs tapasztalatom.

  [Szerkesztve]

  A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés