Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    zsoltee10 (#17860), Eperkutyus (#17862):

    Vagy veszi személyesen a 220volt-ban, ott engedik a próbát még vétel előtt.

    Igen, csak sajna az a helyzet, hogy a 220 volt-nak csak pesten van boltja én meg vidéki vagyok :( (egyébként rendeltem már tőlük objektívet, és akkor teljesen meg voltam elégedve velük, korrekt cégnek tartom őket én is, de ugyanúgy az edigitalt is).

    Ezért volt az a terv hogy az edigitaltól rendelem meg, és a győri boltjukban kipróbálom az obit, mert közel lakok Győrhöz.
    Viszont mivel nem vagyok győri, egy fölösleges utat nem akartam, (pontosabban feleslegesen szabit kivenni ha nem szombaton megyek) ezért megkérdeztem az edigital központi számán hogy lehet-e és sajna azt mondták, hogy necces, de inkább nem. Sajnos a boltnak nincs külön száma, ott lehet simán megengedték volna, mert állítólag nagyon készségesek, de ez már úgyis mindegy.

    Viszont azt mondták, hogy elállási jog esetén bevihetem a cuccot a győri boltba is, és ott azonnal visszaadják az obi árát ha van annyi pénz a boltban vagy visszautalják a pénzt, illetve azt is megtehetem akár hogy a boltban egyből le is vásárolom az összeget egy másik obira.

    Ezért döntöttem úgy, hogy mégiscsak netről rendelem meg, + mert a 30D kijelzője a gép egyik gyenge pontja (a nagyon kevés közül) szóval teljes nagyításnál mossa a képet, (ki kell tapasztalni) és bár az esetek nagy százalékában meg tudom állapítani így is az élességet mégsem 100%.
    Ezért inkább otthon tesztelem le, nyugodt körülmények között monitoron kielemezve, és ha fókuszhibás lenne (de inkább ne legyen) akkor még mindig be tudom vinni az edigital boltjába kicseréltetni elvileg. :)

Új hozzászólás Aktív témák