Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz imyourfriend #17332 üzenetére

    Mintha a D800-nak lennenek fokusz problemai.. :)) olyan gyonyoruen visz minden gyari uveget, hogy orom nezni. Na ott mehet a pixelkukk is, ahova teszem a fokuszt, az oda erkezik. Ja hogy a Sigma vagy a Tamron nem gyari uveg.. Illetve igen, csak nem a Nikon gyara.. :D

    Tul van misztifikalva ez az AF dolog, gyari uveggel egyelore ami tuti szar kombo, az a D7000 es a 35 f/1.8, arra nem biznam az eletem, de a tobbi szerintem rendben van (legalabbis nem hapog senki nagyon a Nikon topicban). Mondjuk en teszek ra, visz a vazam minden uveget ahogy elo van irva.

    A 3rd party obik - na az szivas. Erosen gondolkodom most azon, hogy ne legyen mas uvegem, csak Nikkor. Nem erdekel az usb dokk sem, az Art szeria sem, amikor ilyeneket olvasok, mint Damage. Meg Nikon Df-en is agyalok, csak halvanyan irom, nehogy Freddy meglassa + valszeg nem dobnam el a 800-ast erte.

    Hagyom meg kicsit, hogy joparan bevasaroljanak innen mindenfele uj usb dokkos obibol.. jobb most kivarni, ugy latom. Eleg volt ket Tamron.. :)

Új hozzászólás Aktív témák