Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz Peethy #14396 üzenetére

    Én decemberben vettem az obit, de előtte 2 hónapon keresztül folyamatosan figyelemmel kísértem mit raknak fel EU-n belül. Ha felraktak valamit és jónak tűnt egyből felvettem levélben kapcsolatot eladóval, hogy elküldené e Magyarországra. Aki belement, oda tettem egy próbalicitet (mert már belefutottam előtte abba, hogy megbeszéltem, aztán kiderült, hogy nem is enged licitálni). Volt egy összeg, amíg hajlandó voltam elmenni, ha nem én nyertem, néztem másikat.
    Akkor volt, hogy licitáltam egy VR2-re is, forintban 340-ig mentem el és 365 körül vitték el. Tiptop állapotban volt. Ezért is írtam, hogy ki lehet fogni. Az én VR1-em akkor 800Ł volt, ami kb 280-nak felelt akkor meg. Postával együtt ~300-ba volt. Persze benne van a rizikó, hogy nem tudod kipróbálni. Eladó csaj viszont rendes volt, hivatásos fotós, egy projekthez vette az obit de nem nagyon használta, akkor is csak állványon, ez állapotán is látszik. :)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák