Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz adik #1107 üzenetére

    Hát ezt biza nem tudtam :B . Azt azért sejtettem, hogy nem DSLR szint, mégiscsak kompakt. Mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb de az agyam eldobom, hogy miért nem sikerül DSLR-re olyan objektívet gyártani amilyet az R1 kapott. Kis túlzással csak le kéne fűrészelni róla és bajonettet hegeszteni rá a csatlakozók kivezetésével, mert ugyanakkora szenzorméretre lett tervezve. Meg persze a kommunikációs utasításkészletét az adott rendszerhez igazítani de azért az sem igényel már régóta extrém csúcstechnikai megoldásokat.
    Azt örömmel látom, hogy a Zeiss kezdi odatenni magát a DSLR obik piacára, talán hamarosan ő adja a megoldást erre a sokszor emlegetett zoomtartományra. Végülis már készen van csak a csatlakozófelület nem stimmel. Ha még megfejelik egy USM motorral akkor sok gyártó és forgalmazó kezdhetné el ajtóütközőnek vagy levélnehezéknek használni az idióta átfogású, fényerejű vagy képminőségű obijait. Hát még ha egy képstabit is belegyömöszölnének akkor csak annak lenne esélye nagylátózoomot eladni aki tízedannyiért adja vagy ügyesen keresi meg a balekokat.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák