Új hozzászólás Aktív témák

  • TomiLi

    addikt

    válasz Abu85 #7514 üzenetére

    Ezek szerint a gtx 485, csak egy tuningolt gtx 480-anként jelnehet meg, ami nem valószínű, mert egyszerűen nem éri meg a kis teljesítményért cserébe.

    Az kár lenne, ha az nv dupla magos megoldással válaszolna az amd 6xxx szériára, főleg úgy, hogy leáll a gtx 480 gyártásával (persze ha nem éri meg nekik, akkor az nv már alig várja, hogy ezt megtehesse, de felhasználói szemmel csak nem jó!)
    Szerintem rajtam kívűl, sokan nem szeretik a dupla gpu-s vga-kat. Aki pedig nv.-t akar, és egy gpu-s vga-t, annak marad a GTX 460... Azt lehet szénné tuningolni, de a specifikációiból adódóan soha nem éri el egy gtx 480 szintjét (természetesen árban sem).
    Gondolok itt a memória sávszélességre....
    (van egy nagyon optimalizálatlan, de kedvenc játékom: armed assault, ahol mintha úgy vettem volna észre, hogy ez számítana.... hiába GDDR5..)

    Van egy olyan érzésem, hogy igazi előre lépés nem lesz a vga-kat illetően mostanában. Talán 28nm-en, de annak is ki kell forrnia, mert az megint egy új terület. (ez szerintem azt jelenti, hogy a második generációs vga-k lesznek igazán ütőképesek....

    DX11 téren nem az a hátráltató tényező, hogy muszály még egy jó darabig dx9, dx10-en is futnia a játékoknak?

    Bogyóka

Új hozzászólás Aktív témák