Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Raymond #6882 üzenetére

    A Furmark hardveresen le van fojtva. Ez a HD 5800 egyik újdonsága, hogy nem lehet túlterhelni úgy mint a HD 4800-at. A HD 5000-től most már nem kell a driverben lefojtani a teljesítményt, hanem a hardver elintézi azt.
    A Far Cry 2 esetében ezt már megbeszéltük, nem tud mit tenni az NV és az AMD ha el van bacva a motor. Az UBI az FPS maximalizálását ajánlja, mint hivatalos javítást a lagra. Az Avatarban már nincs meg ez a probléma, mert kijavították.
    Race On nekem vajsimán fut 60 FPS-sel, pedig az SSAA is rajta van 2x-es szinten. Erre nem jövünk rá, hogy a tesztekben nem írnak erről, és én sem tapasztalom, míg másnak előjön. Amit hivatalosan mondanak, az a harmadik féltől származó program, ami befolyásolja a Catalyst működését. Erre számtalan példa van. Az Asus SmartDoctor mellett például nincs DX11. Tucatnyi ilyen probléma van, amit az AMD nem vizsgál, mert nem ők fejlesztik az ATIToolt, vagy az Asus SmartDoctort.

    Szerk.: Futtattam 1.8-as Furmarkot, nem laggol vagy akadt. Tényleg nem értem. Tényleg csak valami harmadik féltől származó programra tudok gondolni, mert én olyat nem használok.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák