Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Belehúz a robottaxizásba a Waymo, és egyre biztonságosabb
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adr0001
aktív tag
A Frame Generation alapvetően nem ördögtől való, mind az FSR mind a DLSS nagyon szépen végzi a dolgát.
Itt a baj azzal van, hogy bár én vevő lennék egy 24GB-os 5080-ra, de vszínű sidegrade lesz (ha egyáltalán lesz ilyen 24G-s) a 4080s-hez képest, a következő miatt:ha tényleg csak 15% lesz a difi akkor csakis annyi fog történni hogy azt a felbontást amiben most megvan a 30-40+ minimum FPS (aztán az duplázva FG-nel), azt nem tudom majd feljebb tolni. A 2x - 4x FG közötti különbség lesz csak a tényleges difi. Mivel nekem a Pixel Count elsődleges, hiába 2x "gyorsabb" az 5080, ez nem jelenti majd azt hogy pl. CP2077-ben 4K DLSS performance helyett választhatok majd 4K DLSS qualityt. Mert "gyorsabb". Annyi pluszt kaphatok hogy a mostani 75 HZ-es monitor helyett ki tud majd az a vas szolgálni mondjuk egy 144Hz-eset, azonos képminőséggel.
Ha a nyers erő számottevően nem javult, akkor render felbontáson nem nagyon tudok növelni, úgy meg mi értelme van az egésznek?
Ugyanígy nem lesz az 5070-ből 4090. 4K, DLSS bármi, plusz PT bekapcs, és összef*ssa majd magát mert elfogy a VRAM, vagy ha szerencsére mégsem, akkor a várható kb 20-25 fps base framerate-ről frame gen.-ezzen az akinek négy anyja van...Ez az új megoldás csakis annak lesz zsuga, akinek modjuk kétszáztól kezdve egy tetszőleges jó nagy számig terjedő FPS kell, és eddig ahhoz butította vissza a grafikát.
A fordítottja nem lesz érvényes, kategórián belül az új generáció "gyorsulásához" nem párosítható majd a render felbontás növelése, és egyéb hasonló fétisek.
Tehát, mostantól nézhetem egy az egyben ugyanazt amit az előző gen azonos kategóriában lévő kártyájával, de, legalább 2x több fps-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen monitort vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Októberig halasztották a Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 premierjét
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest