Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz hajbel #4478 üzenetére

    Egy dologban nem értek egyet. Azonos kategóriájú kártyákat nézve se versenyképes az NV abban a közkedvelt szegmensben. Nézd meg mennyi 4850 és 4870 kelt el. Most meg már itt az 5770 is, ami hiába van túlárazva, tarol. :U PhysX is ugyan ott van, mint a dx11, csak a dx11 még viszonylag újnak számít, most kezdenek majd özönleni a game -ek.
    Az ATi driverekkel megoldotta azt, hogy az NV megvette a játékfejlesztők egy részét. Így fordulhatott elő, hogy pl. Crysis alatt már nincs egyértelmű NV uralom. :)
    Az biztos, ha a Fermi horror áron fog megjelenni, akkor ez veszett fejsze nyele. Logikus is lenne az AMD -től az árcsökkentés, még a drasztikus mértékkel is. Hosszú távon kifizetődőbb lehet nekik, ha a piac ezen szegmensében nagyobb részesedést szereznek. Márpedig az NV nem tudja őket követni, mert 0 profit alá nem mennek be semmiképpen se.(bár az is lehet stratégia, így megtarthatnák a piaci fölényüket, bár nem látom értelmét, mivel úgyse erre az ágra használják fel az erőforrásaikat)
    Szóval a Fermi árától függően az AMD -n fog múlni minden, mennyire akarja majd megrángatni az NV bajszát, az a kérdés.(én biztos azt tenném, olyankor kell támadni, amikor az ellenség nem annyira piacképes)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák