Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz rocket #4266 üzenetére

    Az eggyel feljebb általam leírtak miatt egymagában a grafikus üzletág pénzügyi adatai még nem mutatja meg, hogy mennyit "nyert" az ATI felvásárlásával az AMD. Mondjuk később amikor összeolvad a CPU a GPU és a chipkészlet egyik fele akkor még annyira sem lehet majd kimutatni ezt. Szerintem nagy vonalakban elmondható, hogy az ATI felvásárlása nélkül ma nem lenne saját chipkészletük, valamint a CPU + GPU fúzió tekintetében még ott sem tartanának mint most az Intel a Clarkdale-lel.

    "Kifelejtettem valoban, de mivel ezekben a szekciokban se csinalt csodat az AMD, igy a lenyeg ugyanaz mint amit leirtam, max. kisebb merteku."

    Mi számít csodának? :) Gyakorlatilag mára már szinte minden szegmensben van versenyképes chipkészletük, nincsenek senkire sem ráutalva ilyen szinten sem.

    "Akkor az lesz mint jelenleg, nem lesz GF100, igy a helyzet valtozatlan lesz :)
    Mondjuk egy ilyen variacio tenyleg nagy fordulatot hozna a tortenetben hosszabb tavon, de erre azert igen minimalis az esely."

    Majd meglátjuk de nekem valami azt súgja, hogy nem fogják megúszni galiba nélkül a GF100-at. Nem tudom konkrétan alátámasztani hogy miért, ez csak egy megérzés.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák