Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #4243 üzenetére

    "Nem hiszem, hogy még egyszer el lehetne játszani a Batman botrányt. Nagyon nem voltak elégedettek a PC-s eladási eredményekkel, és ebben vezető szerepe lehetett annak, hogy az AMD hatására a nép a cég fórumán linkelgette a letöltőhelyeket és a torrenteket. A legjobb technika ez ellen a nép lázítása, így ezt jól kivédte az AMD. Nem az NV-n állt bosszút, hanem az fejlesztőkön. Erre senki sem számított."

    Azert lehet ujra, es ujra eljatszani, mert akik anno felvoltak haborodva a jelentos tobbsege mara mar elfelejtette az egeszet.
    Hidd el van az a penz amiert siman megeri ilyet megkockaztatni, es nem is kell nagy osszegekre gondolni.

    "Presztizsterméknek mindig a leggyorsabb számít. A játékokban a Hd 5970-nek nem lesz ellenfele. Innentől kezdve a GF100-nál nem beszélhetünk presztizsről."

    Az NV oldalan a GTX480 a presztizs termek, mivel az lesz jo ideig a leggyorsabb kartyajuk, es van elet a teljesitmenyen tul is :)

    "Kivárom a végét, de egyelőre Olez nem beszélt úgy, mintha kizárnák az egyik tábort. Sőt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak az AMD-től, ami szerinte fontos, hiszen DX11-ben nagy tapasztalatuk van."

    Nem kell ez feletlen kizarast jelentsen, van tobb lepcsofok is.
    Ami biztos jelenleg, hogy egyelore meg nem toltak el a jatek megjeleneset, es GF100 nem lesz marcius 16-ig, igy homokszem kerult a marketing gepezetbe :)

    "Mi a megfelelő mód. Mi érdeke fűződik az AMD-nek Shift-es akciókhoz. Gondolj már abba bele, hogy ők a PC-s piacból szeretnének megélni, ellentétben az NV-vel."

    Az az erdekuk, hogy ha van ellenpelda X dologra, akkor nem fognak allandoan a sajat felhasznaloik rajuk mutogatni.

    "A Battlefield BC2 kapcsán semmi magyarázkodás nincs. Az NV-nek marketingszerződése van az EA-val, de az AMD együttműködési szerződést kötött a DICE-szal. Ugye a fejlesztők nem tudtak kihez fordulni, mert az NV nem segített a DX11-ben. Most azon megy a vita, hogy marketingre ki használhatja a játékot, mert az AMD slidejain feltűnik a BC2 és ezt az NV sérelmezi, mivel fizetett az EA-nak, hogy ők reklámozhatják a játékot a GeForcehoz és az ajánlott gépigénybe is csak GeForce kártya kerülhet."

    A kiadoknak sokkal tobb joguk szokott lenni marketing kapcsan mivel ok terjesztik a jatekot, akkor nagy valoszinuseggel az AMD fogja a rovidebbet huzni, de megint csak maguknak koszonhetik a kialakult helyzetet, volt lehetoseguk idoben lepni, nem tettek, az NV meg megtalalta a kiskaput.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák