Hozzászólok Aktív témák

 • Oliverda

  félisten

  válasz rocket #4247 üzenetére

  "Ehez kepest az RV770 ota jo uton jartak, de nem tudtak megfeleloen kamatoztatni a lehetosegeiket, igy profitalni se tudtak, ez meg nem tul jo fenyben tunteti fel a ceg vezetest."

  Nem vagyok biztos abban hogy erről a cég vezetése tehet. Amennyiben nem lenne semmiféle konkurenciájuk akkor talán még ez igaz is lehetne, na de itt vannak még más külső befolyásoló tényezők is mint pl. a konkurencia és a piaci helyzet.

  "Az rendben van, hogy hosszutavu befektetes volt az ATi, de azert evekkel kesobb se kerestunk 1 centet se az uzleten az azert eleg kinos szitu, foleg a fentebb emlitett elonyokkel egyutt, normal esetben el se tudom kepzelni mi lenne most az AMD-vel."

  Erre tudnál nekem mutatni valami jelentést amin rajta van minden ezzel kapcsolatos infó és adat? Nekem ugyanis ismét az jött át hogy megint nem vetted figyelembe a tényt, hogy az ATI megvásárlásával nem csak egy a diszkrét VGA-k gyártásához szükséges liszenszeket és technológiákat valamint márkaneveket vásárolták meg. A chipset például egy elég fontos dolog ahhoz, hogy teljesen önálló és komplett platformot tudjanak nyújtani mind desktop-ra minden pedig serverekhez és munkaállomásokhoz. Tehát lehet hogy neked ez csak a diszkrét VGA-kra levetítve kínosnak látszik de szvsz valójában nem az. A GPU fejlesztéssel pedig haladniuk kellett és kell mert ugyebár ezek (lesznek) a Fusion GPU részének alapjai.

  "Inkabb logikanak neveznem, kihozatali arany romlani nem szokott az ido elorehaladtaval, csak javulni, az orajel problemakra meg ott az uj szilikon revizio lehetosege ami persze plusz ido, de ebbol is latni hogy rosszabb mar nem lehet a helyzetuk, csak jobb"

  ...és ha a start után 2 héttel kiderül hogy van benne egy baromi nagy bug akkor mi lesz? Márpedig egy ilyen teljesen új architektúránál fordulhat elő legkönnyebben az ilyesmi.

  CURVE kártya regisztráció 2000 forint bónsszal ÉS 1% pénzvisszatérítéssel az összes vásárlásod után!! (Transfer)WISE átutalás 150 000 forintig ingyen: kód privátban

Hozzászólok Aktív témák