Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz priti #4110 üzenetére

    nem, az aftermarket hűtők azoknak kellenek, akik csendet akarnak terhelés alatt is. a refhűtők ilyen szempontból tökéletesek, avagy két slot ami semerre nem lóg ki és a házból kiviszi a meleget. a kártyát meg még éppen nem engedi túlmelegedni. egy refkártyára se T-Rad2őt, se Accelero S2őt, se HR03GTt nem lehetne rakni, és nem véletlenül (méreteik miatt egyik se szabvány ATXes), arról nem is beszélve, hogy ezek baromi mind baromi drágák (sima HR03mat mondjuk láttam már gyári kártyán, egy GTX260on).

    márpedig szerelhetőség marad, a furattávolságok már generációk óta változatlanok.

    gyári vizesblokkal ellátott kártyák megint vannak, de ezek nem véletlenül nem elterjedtek.

    ne gondolj ilyen negatív dolgokra, a refhűtőknek be kell férni minden házba és hűteniük kell még éppn elfogadhatóan, azt pedig tudják. mert ha nem biztos, hogy befér a hűtés, akkor nem veszi meg az user.

    egy 300Wos kártyán meg nagyon aftermarket hűtéssel se lehet segíteni sajnos:(

    abban pontosan igazad van, hogy a kártyának a gariidőt kell túlélnie, akár gyengébben szellőző házban is (a Fermi ready az ellenben jó vicc:) ). hogy utánna két héttel mi lesz, már a kutyát nem érdekli. a veszteségek pedig be vannak kalkulálva, olcsóbb, ha visszahoznak 100darabbal többet, mintha 30.000re fél dollárral drágább alkatrész lett volna rakva (hasracsapásos példa, de a lényeget szemlélteti).

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák