Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #3765 üzenetére

    "Persze azt is megjegyezte, hogy az elkövetkező években nem a tesszellálást tekintik a DX11 fő irányvonalának, így ők is csak a karaktermodellekre használják, addig a szintig, amíg értékelhető változást hoz."

    Honapok ota a tesszelacio folyik a csapbol, mar regebben is tudni lehetett, hogy a DX11 fo ujitasa a tesszelacio, es igy ez is a fo iranyvonal.
    Allandoan kitalalsz valamit amivel az AMD-t probalod vedeni, ahelyett, hogy leirnad azt a dolgot ami megforditja ujra a kockat, ez pedig a rossz gondolkodas miatt (uj architektura helyett R600 iranyvonalat vittek tovabb) fog bekovetkezni, es nem nagyon latok semmi hardvert a kovetkezo 9-12 honapban ami kimentheti oket a sullyedesbol, igy a szoftver oldalara kellene helyezni a hangsulyt.
    Annyi szerencseje van az AMD-nek, hogy a Fermi gyartasi gondjai miatt rovidulni fog az az ido amikor gazban lesznek, de ott van meg, hogy beleutkozhetnek az uj architekturajukkal abba amibe az NV a Fermivel.
    Persze most johet a szokasos de mennyivel kisebb Cypress, igen az, viszont 1 piacon indul (persze probalkoznak ok is a professzionalis piacon, de nagyon kicsi halak a nagy toban, es nincs hozza architekturajuk se meg, hogy ezen valtoztassanak), ming a Fermi 2 piacon, igy konnyen elfog boldogulni az NV megha nem is lesz olyan rozsas uzletileg a helyzet mint a R300<->es RV700 kozotti idoben, es valoszinuleg a meret/teljesitmeny bajnoka az AMD lesz, de ezen kivul mar szinte semmi nem marad nekik.

    Nem a GTX480/470-tol kell felnie az AMD-nek, mert ezek nem fogjak megvaltani a vilagot, de a nagy volumenu eladasokat produkalo kategoriakban, a kisebb verziokkal mar komolyan borsot torhetnek majd az AMD orra ala, ami jo esetben Q2 kozepe tajan indul majd.

    "A Ferminek azért lett ilyen erős tesszellátora, mert az NV erősen nyitni akar a filmezés felé, hisz anyagilag ez egy sokkal értékelhetőbb piac, mint a PC-s gamer szegmens."

    Nem kene ujabb urban legendakat kitalalni, azert lett eros a tesszelacio a Fermiben, mert azzal ellentetben amirol allandoan irogatsz a PC jatekosoknak is keszitettek az architekturat, mig az AMD csak nekik keszitetette megis egy fapados megoldas lett 6. generacios tesszelatoruk.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák