Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz VinoRosso #2961 üzenetére

    Te forgatod ki az én szavaimat. Nem platformfüggetlen a DX, hanem gyártófüggetlen. Senkit sem érdekel, hogy ki csinálja a szabványt, csak az a lényeg, hogy ne egy hardverpiacon érdekelt gyártó feleljen érte. Mindig is ez volt a lényeg. Az meg, hogy az MS csak a saját oprendszerein engedi futtatni az az egyéni döntése, a szoftver és a hardverpiac más.

    Jaj ... a CUDA akkor lenne gyártófüggetlen, ha a az AMD és az Intel beállna mögé, és egy független csoport venné át a fejlesztést. Attól, hogy fut egy csomó operációs rendszeren csak platformfüggetlen lesz.

    Szerintem fejezzük be, mert úgy is OFF. Furcsamód mindenki értette miről beszéltem csak te kötöttél bele. Talán mert bele akartál? ;]

    VinoRosso (#2964): Az Ms-nek a Windows-ból van pénze, annak csak egy rész a DX. Az egész arról szól, hogy a fejlesztők játékait a Win-hez kössék, de a hardvervásárlás szempontjából ez lényegtelen, mert a Linuxhoz is meg kellene venni a gépet. Az oprendszerek csatája is érdekes téma, de semmi köze a hardverhez.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák