Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz keIdor #29017 üzenetére

    Na ez az 1000 Eurós határ marha jó ötlet, pont ezen gondolkoztam én is, hogy tök szar azon gondolkodni, hogy 1080 Ti-m van és nem tudok 80Ti-re váltani mert bár kitelne de marhára sajnálom rá a pénzt mert nem is ér annyit amennyit most elkérnek a 80Ti-k ért. De ez tényleg jól hangzik, hogy az ember lőjjön be magának egy értékhatárt és ami abból kijön legyen boldog azzal! :))

    Viszont a 10 Gb VRAM-mal nekem is bajom van... Most 11 van a 1080 Ti-mben. Persze, az az 1 GB VRAM nem oszt nem szorozt. De 4 év után mégis vissza kell lépni ha picit is azért az nem esik jól félek 1000 Eurós összeg esetén... Kicsit szar érzés. Én nem bánnám ha a 3080 alapból 20 GB VRAM-mal jönne. A 3090 előnye kijöhet azzala +4GB VRAM-mal is hiszen ott van még mellette a coproci és a több CUDA mag, a chipek válogatásáról nem is beszélve.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák