Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #2888 üzenetére

    Én értem a problémáját, bár végső soron neked adok igazat.
    Ahogy elkezdtem olvasni a friss hsz-eket, én is valami hasonlót akartam a fejedhez vágni, mint Rocket, csak kicsit pontosabban, kifinomultabban, és nem ilyen már-már inkvizíció jelleggel, csak poénkodósabb hangnemben. De megelőzött. :DDD
    Szóval én valahogy úgy fogalmaztam volna, hogy:
    Az elmúlt hónapok során szinte mindig az aktuálisan az éterben keringő információk kereti közt elképzelhető legrosszabb becslések kerültek nálad túlsúlyba.
    (Ami ráadásul mostanra nem kicsit viccessé is vált, miután sorra az derült ki, hogy túlbecsülted a pöcegödör mélységét, és minden infó kintebb taszigálta a szarból a jósgömbödben lebegő Fermi-t. -> A dolog pikantériáját pedig az adja, hogy utólag ---a konkrét kérdésben JOGOSAN, de azért kicsit viccesen-- letagadod ezt.)
    Így remélem érted. Szóval nem mindig tiportad sárba, de gyakrabban kerested rajta a fogást afelé, hogy összedőljön, és ritkábban elmélkedtél arról, hogy "...ne adj Isten, ez így még kimondottan jó is lehet" (de néha azért volt ilyen is). A labilitást folyton feszegetted, de a stabilitást már nem annyira kerested, és ez irányba inkább kerekítettél lefelé, mint a labilis oldalon felfelé.
    --> Ezzel összességében folyton megőrizted azt a hangulatot, hogy a Fermi valószínűleg szar lesz, esetleg mégse, még ha nem is ez volt a kitűzött célod (amit nehezebb elhinni a múltad miatt, bár ez esetben most hiszek neked).
    --> És végül: Igen, ebben a topicban minden egyes mondat elé oda kell képzelni, hogy "Szerintem", és/vagy "Pillanatnyilag úgy hiszem", akkor is ha nincs ott, tehát tényleg írhatsz bármit.
    ---> Viszont vedd figyelembe, hogy neked itt van egy kis rangod, némi karizmád, és bőséges tehetséged is, szóval nagyon könnyen tudod manipulálni a közhangulatot (akár akaratlanul is "reflexből).
    Na, remélem lejött belőle, hogy szerintem mi mellett nem akart elmenni szó nélkül Rocket.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák