Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Raymond #28353 üzenetére

    De van köze hozzá.
    PL én is #PCMASTERRACE vallás híve vagyok, soha nem is volt konzolom. Most viszont ha nem fogok tudni a 1080 Ti-ről értelmes áron tovább lépni akkor egyszerűen elfogadom azt, hogy a PC munkára való, szórakozásra meg konzolt kell venni. Mert már kezdem unni azt, hogy ha teljesítménynövekedést akarok akkor többet kell érte fizetnem, mint korábban. Nem kicsivel többet, hanem sokkal többet.
    Ha ez nekem így szöget üt a fejembe, főleg, hogy a VR miatt duplán több pénzt kellene költenem a konfigomra (és költök is), akkor el tudom képzelni, hogy sokan mások akik mondjuk még csak nem is VR-oznak azok is elgondolkoznak azon, hogy mi értelme lenne 700$-t adni egy xx70-es kártyáért mikor annyiból egy komplett rendszert is vehetne ami évekig kiszolgálja. Most a 700$-ral csak mondtam egy számot de nyilván ha a top tier ismét feljebb kúszik árban az magával rántja az egész paletta árazását. Az exkluzív címeket meg fel sem hozom inkább... Indie és a többi játékot meg lehet játszani továbbra is a PC-n amit az ember meghagy úgy ahogy van.
    Én nagyon remélem, hogy a xx80 Ti minimum megmarad az 1000$-os áron vagy esetleg még olcsóbb lesz. Onnan lefelé pedig ehhez igazodnak az árak. Ha nem így lesz, akkor szomorú leszek.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák