Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz rup1u5 #2708 üzenetére

    "Már az meglepetés lenne számomra, ha az 5870 teljesítményét hozná azonos fogyasztás és ár mellett."

    Azonos csikszelessegen ~65%-kal nagyobb GPU-val ezt sikerulne osszehozniuk az hatalmas blama lenne az NV-nek uzletileg, es az AIB partnereiknek is.

    Szerintem realisan nezve valami hasonlo alakulhat ki mint az RV770/GT200 eseteben, DX9/DX10/DX10.1 alatt gyorsabb lesz 30%-kal a csucs GF100-ra epulo VGA mint a HD5870, DX11-ben milesz arra egyelore nem lehet tippelni az egymasnak ellentmondo informaciok miatt, ez majd kiderul, persze nagy az esely ra, hogy nem a HD5870 lesz addigra az AMD leggyorsabb single GPU-s DX11 VGA-ja ;)

    Olvasgattam a forumokat ki, miert varja a GF100-ra epulo kartyakat, es a jelentos tobbseg azert, hogy lenyomja az AMD HD5000 sorozat kartyak arat.
    Mindenesetre az AMD-nek mar nincs veszteni valoja, ~6 honappal kesobb, ~30%-kal gyorsabb lesz a GF100 az nem lesz kuriozum, az arazassal meg majd ugy jatszhatnak ahogy akarnak.

    #2712: Alig par ember van a vilagon aki esetleg napi szinten kepben van a Fermirol, az NV-nel Santa Clara-ban dolgozok se latjak az osszkepet, es pl. emiatt tudjak a munkajukat vegezni a marketingesek szemrebbenes nelkul.
    Akik meg tudjak a lenyegi dolgokat nem fogjak elarulni, mert nem csak a munkajukat veszthetik el, de olyan szerzodeseket irtak ala amivel akar tobb millio dollaros pert is indihatna ellenuk a ceg, aminek a vege nagy valoszinuseggel borton buntetes lenne az illetonek, ilyet meg nem kockaztat meg senki se akiknek eves szinten tobb 100000$-os fizetese van.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák