Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz gejala #26759 üzenetére

    Ugye nem várod el hogy most belemenjünk abba, hogy mi a difi aközött hogy egy játékra PC-re van fejlesztve és mi aközött hogy fix hardverre, játékra kigyúrt API multitaksing nélkül SSD mint cache stb.
    Én ajánlom hogy nézd meg hogy mit tud az 1,8TFLOP-os PS4 és mire elég egy 7850.

    1.0-ás RTX teljesítményét valóban nagyon sok értelem volt idekeverni az inline raytracignet (Sony is valami hasonló?) használó konzolokhoz.

    De oké ezt is mentem, gejala szerint 4k/30FPS-sel fognak menni a nextgen gamek konzolon :DDD

    ,,Egy 3080 Ti jobb grafikát/sebességet fog adni, mint bármelyik konzol, ez tuti."
    Hát, tegyük fel, ezt még így azonnal nem is cáfolom bár ahhoz nem 40%-nak kéne lennie. Viszont hogy a te általad várt 3060 nem lesz a PS5/XSX szintjén ez biztos, de még a 3070 se valószínű. AZ meg ugye múltkor 500 dolláron nyitott, most se lesz olcsóbb 450nél.

    De egyébként irreális is elvárni, hogy a konzolgeneráció elején a PC-s VGA-k aláárazzanak a szétoptimalizált konzoloknál. Soha nem volt ez így, nem is elvárás, majd a generáció előre haladtával jobban fog nőni a perf/ár aránya a VGA-knak mint amennyivel a konzolok ára csökkenni fog. De soha nem fogsz olyan PC-t új alkatrészekből összerakni mint konzolt. De ezt a PC-sek tudják és nem bánják.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák