Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz gejala #26719 üzenetére

    Köszi, megelőztél :D

    b.: ,, Ha 60 %t vársz szerintem csalódni fogsz. " Már megint olyat adsz a számba amit nem mondtam sőt leírtam korábban hogy nem számítok 60%.-ra, 40-60 között lesz. De nem is 40-re számítok.
    A konkurencia most kb. ugyanott van 7nm-en mint ők 12nm-en. Kicsit szarabbak max. Ha az RDNA1-->RDNA2 között 40%os ugrás lesz, és az Nvidia is ennyit ugrik (miközben csíkszélességet váltanak) akkor ugyanott lesznek. De az AMD ráadásul 50-et mond, meglátjuk mennyire igaz, de ha ők hoznak 50-et az Nvidia meg az általad várt 40%ot akkor már rohadtul nem beszélhetünk arról hogy üzletileg mennyire k*rva jól kitalálták. Pár éve még úgy tűnt sokaknak hogy processzor fronton az Intel következő 10 évben szétkontrollálja a piacot, csak előhúz egy komolyabb dolgot a fiókból ha éppen szükséges. Látjuk hova vezetett. Nvidiának sincs bérelt helye ott ahol most van.

    Az RT teljesítmény növelése meg nem jár költséggel, vagyis de, egy fix költséggel, az ütemező áttervezésével igen, de alapvetően a technológiából fakadóan jön ugrás. Én például DXR 1.0-ás címeknél nem számítanék ugrásszerű ugrást, lesz persze növekedés a sok shader miatt de DXR1.0nál nem hiszem hogy a 3060 hozni fogja a 2008TI-t. Aztán meglátjuk :)

    gejala: Ha jól értem te nem számítasz komolyabb grafikai minőségi ugrásra és ezzel járó többlet követelményre PC-s oldalról :U Egyébként meg ki mondta hogy ebben a szériában most a drága kártyák eladásán lesz a hangsúly, örülnek ha a 400-500 dolláros kártyák elmennek miközben ezért másik oldalról nem egy hardvert hanem egy konzolt kapsz.

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák