Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz b. #26600 üzenetére

    "Aki nem látja a jelentős grafikai különbségeket egy olyan játékban ami a kezdetektől beépítve támogatja az RT-t mint pl Control az vak."

    Ugyanezt lehet írna arra, hogy aki nem látja a 60 és a 144 fps között a különbséget az vak.

    Nem az a kérdés, hogy van-e különbség, mert tény, hogy van. Csak nem ér meg 1.5, 2, 3, 4-szeres árat. (alacsonyabb árszorzónál pedig még teljesítményvesztést is ami kész röhej)

    "Konkrétan nem értem az RT elleni érveket, nem ezért kerülnek ennyibe ezek a kártyák."

    Ez nem igaz. Szerinted ennek nem volt K+F költsége? Azt a költséget szerinted hol kapják vissza, ha nem az értékesített terméken? Ez akkor lenne így és akkor nem zavarná azokat akik raszter teljesítményben várnának többet, ha az RT mondjuk egy fizetős, prémium driver része lenne és nem a hardver árába építenék be. Persze azt meg lehetne hackelni és ezért sincs ilyen meg azért sem mert RT magok hardveresen vannak jelen.
    Az persze igaz, hogy nem csak az RT miatt kerülnek annyiba amennyibe. A fő ok, hogy nincs vetélytárs, ők diktálnak. AZ RT csak erre tesz rá egy lapáttal, de gondolom annak is örülnének sokan ha csak 50-100k-val lenne olcsóbb a 2080 Ti.

    Ezen felül a probléma az RT-vel az, hogy ez egy új piaci irány. Lehet benne szép nagy számokat mutogatni grafikonon. A raszter teljesítményt sokkal nehezebb tovább növelni 4K 8K felbontáson, mint bevezetni egy új feature-t amit szépen lehet tovább fejleszteni az évek során.

    Szvsz az NV az RT behozásával az eddig kanyargós Nordschleife-ből csinált egy unalmas, hosszú egyenes versenypályát. Az AMD-nek meg persze követnie kell ezen az úton, még nehezebb lesz behozniuk őket.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák