Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Cifu #26031 üzenetére

    Én is a vevőbázisban vagyok. :DDD De épp arról beszélek, hogy az NV túllépte ezt a határt a 2080Ti kártyák árával. Valahol volt is erről hír a pénzügyi bevételek esetében, hogy a felső szegmensben csökkentek az eladások (és talán a bevétel is az előző negyedévekhez képest).

    Persze van, aki megveszi, akkor is lenne ha 1 misibe kerülne. De sokkal kevesebben vennének és profit szempontjából sem biztos, hogy megéri a csillagos égig menni, tudod van az a határ amikor több profitot hoz az mikor több darabot értékesítenek, mint mikor bármilyen drágán adják mert olyan kevesen vennék már. Erre gondoltam és szerintem ezért is volt hír az, hogy a felső kategória is alacsonyabb árcédulával fog nyitni.
    Persze meglátjuk majd jövőre, hogy mi lesz ebből.

    Az viszont számomra érdekesebb kérdés lenne, hogy ha a kövi generációra kerül HDMI 2.1 akkor mi értelme lesz a G-syncnek? Szvsz gyakorlatilag semmi olyat nem tud a G-sync amit a HDMI 2.1 ne tudna.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák