Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo

    aktív tag

    BUEK!

    En ugy latom, hogy a jelenleg elesben DX11-ben mukodo jatekokban szinte vizualisan eszrevehetetlen a differencia,ellenben a framerate jelentosen visszaesik.

    ...ha a techdemokat nezzuk, ahol azert mar szembetunoek/szembetunobbek a valtozasok, sajnos ott is azt tapasztalni, hogy nincs ingyen a dolog (belassul a render)

    Gondolom aki mar nehany generaciovaltast atelt azoknak nem kell magyaraznom, hogy az elso generacios kartyak nem rendelkeznek akkora teljesitmennyel (foleg azon belul is a kozepkategoriasok), hogy az uj engineket eroteljesen kihasznalo vizualis orgazmust okozo alkalmazasokat rezzenestelenul tudja futtatni...

    Megjegyzem addig persze a SW fejlesztok/grafikusok sem toljak ki ami a csovon kiferne, vagyis meg legalabb 1 evig, de inkabb picit tovabb nem fogtok kiforrot, verbeli DX11-re epulo vizualizaciot szaguldani latni a kepernyotokon. (egyszeruen a jelenleg legerosebb DX11 VGA is karcsu lenne)

    Persze meglatjuk a lassacskan erkezo ujabb es ujabb jatekoknal, mennyi pluszt adnak vizualisan, illetve milyen aron (mekkora lassulassal), de egyelore ugy tunik nem feltetlenul kell lehulyezni azt, aki jo aron beszerez egy DX10-es kartyat es orul neki! (lehet nem idiota!!!)

Új hozzászólás Aktív témák