Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    válasz NightGT #19913 üzenetére

    Hm... az ártudatos angolszász... ja, akik úgy vásárolnak ruhát, hogy semmit nem próbálnak fel, aztán mikor otthon felveszi és nem jó, akkor kiteszik szatyorba a ház elé, és elviszi a használtruhás. Ezért is van annyi új ruha a használtruhás boltokban...

    Az ártudatos német 3 év után betolja az ártudatosan vett audi/bmw/merci/vw -jét a használtautókereskedésbe, mert eddigre elérik a kopóalatrészek első hullámának a cseréjét (fékek, féktárcsa, stb) majd 130.000 környékén már a nagyon ártudatos is belöki az 5 éves kocsit az ukrán kereskedésbe, mert eddigre már jön a kuplungcsere, vezérmű stb...garancia kifutott, és mennek venni újat. És az ártudatos német, furamód nem Daciat vesz (pedig kapható, de tényleg csak a nagyon ágrólszakadtak/megtévelyedettek vesznek), de Renault Thaliat(ezt még csak nem is forgalmazták arrafele) sem, hanem audi/bmw/merci/vw-t (biztos mind kikérik maguknak, hogy milyen marha drágák lettek mára). Az olcsójánosok pedig fordot/opelt.

    Az ártudatos német, 1000 eur+ ért veszi a babakocsit... 150 euróért a hátizsákot... 1000 eur alatt nem vesz bringát ... sorolhatnám még.

    Ne menjünk már bele, hogy a nyugat micsoda ártudatos, mert akkor még a végén az jönne ki, hogy a luxusautó/luxusdivat/luxus ékszer/luxus yacht/magánrepülő stb. ipart a keleteurópaiak tartják fenn.

Új hozzászólás Aktív témák