Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    válasz #72042496 #18859 üzenetére

    A 6 éves Asus Radeon-omnak nulla, avagy konkrétan 0 hangja nincs, de hajtva sem megy a venti 40% fölé. Olyankor már, ha figyeltem rá, akkor észrevettem.

    @Dyingsoul: Zotac 1070 Ti mini 1100 on forog alapból, 40%....tudna kevesebbet is, de ahhoz meg kell fizetni az ampot, vagy az amp extreme-et. Bios modding off, 1080 mini-nél lehet olyat, hogy ráflashelik az 1080 amp extreme biosát (emelt órajeleket bírja a cucc). Aztán akkor lehet manuálban 0-tól maxig állítani a fan curve-t. Ennél is lehetne ezt, de nem találtam még meg az 1070 Ti amp extreme biosát...amúgy rohadt jó kis kártya, csak a fan kikerget a világból.

    Persze mindig lehet sufnituningolni (még akkor is, ha 2018ban ez már kissé oldschool), custom fan controlt gyártani, vagy vízhűtést építeni. Zotac legalább vállalja a garanciát akkor is, ha leveszed a gyári hűtőt (kérdés hogy a magyar csapat mit szól hozzá)...csak azért na. Csilingelnek a dollár/euró jelek az ember szemében. Dehát ez van, lópikula playerek vagyunk mi itt a százezreinkkel.

    Tanulság: Ne vegyél fos kártyát, Gaming X, Strix, Amp! Extreme, EVGA FTW, nagyjából ezek vannak...minden más fosh.

    [ Szerkesztve ]

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák