Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Raymond #18784 üzenetére

    És a #18776 hsz-ed mellett tartod azt, hogy a 2080 olcsóbb lesz, mint 700 eur?
    Csak mert nekem ez kicsit ellentmondásosnak tűnik... pletykák szerint 700-800$ lesz az ára. Persze nem tudjuk az MSRP-t és az FE árat. De én így is azt tippelem, hogy drágább lesz a 2080, még bolti áron is. (ha meg nézzük a használt vagy 0 km-es olcsóbb kártyákat az aprón, nem kérdés melyik lesz a drágább...)

    Persze nem volt még hivatalos bejelentés de azt eddigi pletykákat te is követted. Ha azok beigazolódnak holnap, azért szerintem kicsit gáz lesz: Gyakorlatilag ugyanazt kapjuk meg, amit 2 éve, csak az akkori launch price-hoz képest picit olcsóbban de szerintem ez az "árcsökkenés" egyáltalán nem tükrözi az eltelt időt.

    Ha már ti is írtatok példát:
    Bennem ez a dilemma azért merült fel, mert 1070-ről váltanék (ha a konfigomat nézitek, felesleges mert komplett gépcsere lesz).
    1080-ra nem nagy lépés lenne váltani ezért az x. Marad az 1080ti, a 2080 és a 2080 Ti. A 2080 Ti-t azért tartom rizikósnak, mert ha netalán mégis igaza lenne itt egy-két embernek és jövőre jönne 7nm-es Geforce, azzal nagyot lehet bukni. Plusz ebben a memóriakartelles sztoryban bízom, hogy lesz változás. Sajnálok olyan dolgokért sok pénzt kiadni, amiről tudom, hogy nem érnek annyit amennyiért adják. A 2080 Ti ilyen lesz szvsz.

    Én így 1080 Ti-ben kezdtem el gondolkodni, EVGA-nál szimpatikus leárazások vannak. De a használt piacon is látni jókat, garival együtt, igen kicsi lenne a ráfizetés. Na most ettől a 2080 nem tud sokkal többet, viszont szerintem drágább lesz, mint az 1080Ti jelenleg. Az, hogy új arch: szerintem a vásárló megnézi mit hoz az új arch: Ray Tracing. Ami megzabálja a kártya erőforrásait (amiket Abu leírt és a többiek is megbeszélték legalábbis az jön le, talán majd a 7nm ahová több tranyó befér). Tehát szebb grafikával, de kevesebb fps-el megy majd a játék ahol ezt egyáltalán használni fogják. Király, nem? Nem. :(

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák