Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #1598 üzenetére

    Nyilvánvaló, hogy a jövő a Fermi felépítésében van, de ez nagyon távoli jövő.
    Ez most nagyon felesleges, de úgy a rend kedvéért had mondjam már el hozzá, hogy: Igen, ha az nv szalad előre a jövőbe, az hülyeség, ha az AMD, az mennyei bódogsokszög és technoorgazmus, és olyankor azt ajánlott venni, mert a jövőbe mutat, még ha az életciklusa alatt szar is lesz (R600, és talán Rv670 is), most viszont a Fermi a kukába való, mert túlzottan előreszaladt. :))

    Biztos azért, mert nem vagyok programozó, de nekem sokkal jobban tetszene, ha mindkét-három cég inkább fermiféléket csinálna, és dx11 helyett már inkább most elkezdtek volna cGPU-ra írni software render motorokat PC-n.

    Valamiért nekem úgy tűnik (és most nem csak zöld szemüveg...), hogy hosszabb távon nagy átlagban az nv által preferált vonallal jártunk volna jobban, egyféle mindenre jó, és fasza chipet mindenkinek, nem mindenféle kötött funkciós agyszüleményeket pakolni a GPU-kba, aztán csontig benyalni az MS-nek, hogy ugyan, tegye már be ugyan azt a mi kis álmunkat és GPU-feketelukunkat a következő DirectX-be. -> Gather4, Tesselator, stb, amit az AMD nyakalt ki, az MS meg lenyelte... -> Ha az nv GPU-t akarna, már akkor se tudná követni a DirectX-eket, mert az AMD találja ki, mikorra milyen directx kéne neki a megálmodott következő generációs chipje alá, az nv pedig csak majmolhatná mindhiába, és ez régen eldőlt már, kb az XBox360 tervezése során, még az FX-ek pályafutása alatt, azóta nem is csoda, ha az nv csak szidja a DX-et, mert látható volt mi lesz majd 2010 táján...
    És még micsoda plusz feelinget fest a téma alá, hogy ezt a vértes pingvin logós szakértő munkássága nyomán vetem billentyűzetre (hogy miket csinál a szeretett Microsoft... -> sohasem értettem hogy tudod egyszerre hypolni a DirectX-eket, és pingvines logóval nyomulni, nincs néha valami bad trip érzésed, és nem akarsz felocsúdni? :DDD)

    Bocs, hogy agymentem, de kezd ez a szappanopera kissé túl rapszodikus lenni. :DD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák