Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    Fudzilla hír:

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    GT300 gyártásba adva
    Írta Fuad Abazovic
    Péntek,2009. szeptember 25. 08:00

    2009-ben kiadásra kerül, ha minden rendben megy

    A szeptember az a hónap, amikor a 40nm-es következő generációs, általunk GT300-nak hívott architektúrának gyártásba kellene kerülnie. Meg tudjuk erősíteni, hogy ez megtörtént, és néhány VIP elemző és befektető már vethetett egy pillantást erre a DirectX 11 kártyára.

    Ha kiszámoljátok, legalább hat hét kell a gyártásba adástól a kártya elkészítéséig és teljes körű gyártásra felkészítésig, és ha a gyártásba adás szeptember első napjaiban történt, a teljes gyártás október közepén indulhat. Ez mindig legalább 6 hetet vesz igénybe.

    Az Nvidia mindig is a Fekete Péntek közeli indítást célozta meg, amely az első péntek a Hálaadást követően, és ebben az évben ez november 27. Fontos, hogy a termék kiadásra kerüljön ez előtt, mivel hogy a bevásárlások nagy része ilyenkor történik.

    Ha valami hiba csúszik az Nvidia számításaiba, könnyen meglehet, hogy decemberben tudják indítani a szállítást, de a legrosszabb esetben is bemutatják a kártyát az elkövetkező néhány hétben, hogy az Nvidia rajongóinak komfortosabbá tegyék a várakozást az Nvidia következő DirectX 11 megoldására és szállítsák, amilyen hamar csak lehet.

    Talán emlékeztek még, hogy ezt volt a Geforce GTX 295-tel tavaly, és működött is.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    [ Szerkesztve ]

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák