Hirdetés
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz abridabri #14121 üzenetére
Alternat.de-ről szerettem volna rendelni Strix-et. Anno az első napokban, hetekben. 970€ lett volna. Azt írták 6-8hét és az sem biztos. Visszamondtam.
Caseking sztem ugyan ilyen gyors lenne. Mostani 1080ti-om is 72 fokos, és hibátlanul működik. Ha 75 fok lesz az EVGA (sztem kevesebb lesz), akkor is úgy vagyok vele, hogy nálam a kártya és nem fizettem ki közel 900€-t 8 hétre, aztán egyszer jön valami vagy visszautalják az összeget.Van esetleg valaki aki innen rendelt bármilyen VGA-t és meg is érkezett már neki?
#14137 abridabri
Érdekes, hogy a Strix is 70 fok felett van, ha már az Asust említed. 73°C , 75°C, 75°C
Ha már itt tartunk, akkor a TUF ,vagy Strix közül inkább a Strix-hez hasonlítanám az FTW3-at. Ahhoz képest, még fogyasztásban is alul marad, hőmérsékletben pedig közel azonos.#14152 _Balee_
Honnan jött a kártya?FTW3 tulajok: az OC Bios-nál a ventik folyamatosan üzemelnek, vagy abban a módban is lekapcsolnak 55 fok alatt?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
addikt
válasz abridabri #14121 üzenetére
75C+ (FTW3) vs 65C fokos(TUF)
Az egyik kártya halk venti görbéjét hasonlítod a másik OC görbéjéhez.Ehhez hozzá jön még az is ,hogy az Evga totál eleresztette a Power limitet.
Kb egy szinten van a két hűtés, de lehet ,hogy az Evga egy picit jobb is.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest