Új hozzászólás Aktív témák

  • linkspack

    csendes tag

    Hali!
    Pici OFF:
    Nos, nem nagyon szoktam járni fórumra, ez az acc is rég megvan, de meg szeretnék osztani veletek egy apró történetet, ami az elmúlt két napban történt velem.

    Vettem 1-1.5 éve egy HP Pavilion dv6599eo-t, amire egyébként sok helyen írták, hogy nem igazán úgy szuperál ahogy kéne, és inkább ne vegye meg az ember. Én persze buta voltam, és mivel nagyon tetszett, és nem érdekelt mit mondanak az okosok, megvettem.
    Megfigyelhető volt mindig, hogy ha picit is többet használtam, akkor elkezdett felFORRÓsodni, ami elég zavaró, amikor az ember keze, körülbelül leég, de mondom semmi gond, elnézhető, mert akkor rendesen igénybe volt vége szegényke.
    Nos, egészen tegnap előtt reggelig mondhatjuk meg voltam vele elégedve, de mikor reggel kimentem dolgozni, próbálom bekapcsolni, semmi... csak egy hosszú és kettő rövid pittyenés.
    Mondom, lehet, hogy hideg volt (nyitva volt az ablak), és az LCD kijelzőnek nem tetszik a dolog, ezért bevittem kicsit melegedni, majd 1-2 óra múlva megyek vissza megnézni, még mindig semmi.
    Szuper, felmentem a HP holnapjára, chatelni a supportos fickóval. Ő mondott pár ötletet : Hard Reset, Ram Reseat ( bár érthetetlen, hogy ez miért nem minősül "belepiszkálásnak ).
    Semmi nem történt, és akkor mondta az emberem, hogy ez bizony hardware hiba. Szuper, akkor hívtam a HP Pavilion supportot telefonon, hogy akkor most mi lészen.
    Majd elmesélte az ottani munkatárs, hogy a notebook-ot NEM SZABAD EMELGETNI, mert a típus hibája, hogy túl korán túlhevül, és mikorrepedések keletlezhetnek az alaplapon, ami ha szerencsétlen vagy, akkor pont az integrált VGA-t vágja tönkre (persze nagyon sok embernél ez így van [Black Screen-nek hívják])...
    Kérdem én, akkor mi a r*páért csinálnak notebook-ot? Eddig azt hittem, hogy az "hordozható számítógép"

    Mint kiderült, ez a csodás alaplap csere most 93E Ft-omba fog fájni vagy fájna, ha mégiscsak szervíz lesz belőle, mert akkor megint attól rettegnék, hogy mikor veszik el az összes fontos dokumentumom...

    Ezek után nem veszek HP-t, viszont egy jó Coolerpadra befizetek...

    Így gondolja meg az ember, hogy milyen gépet vesz.
    Apropó, tudnátok ajánlani olyan gépet 100 és 170 ezer között, ami tényleg megéri?

Új hozzászólás Aktív témák