Aktív témák

  • elmoraan (r)

    aktív tag

    válasz Kokkantas #1298 üzenetére

    ''Majd szépen megfordulsz és elmész. Nem engeded meg neki, hogy átöleljen, csókoljon stb, mert akkor minden megváltozna, ahogy előttem írta valaki.''
    Meg vagy te vazze huzatva? Megfordul és elmegy? És ha hátbalövi a csaj, megyünk temetésre? ;] Viccet félretéve, nehogy már férfiemberhez méltó viselkedés legyen az, hogy annyi bátorság sincs benned, hogy megvárd, amit egy nő mondani akar neked... Értem én, hogy ''a szerelem a férfi egyetlen letagadhatatlan gyengesége'', ahogy tanult kollégám tartja, de azért nyulak ne legyünk már, a betyár irgalmát neki.
    Különben is, ha valaki elég fafejű (mint pl. én :DDD ), akkor hiába próbálkozik szegény lány. Arról nem is beszélve, hogy annak is megvan a maga varázsa, ha így is képes vagy szakítani. :U Akaraterő, egyenes beszéd, becsület, ismerősek ezek még valakinek? Nem emlékszem, hogy a mismásolásból valaha is értelmes dolog sült volna ki... Fizikai sérülésre is igaz, hogy ha koncentrálsz rá, akkor nem fáj annyira... a fájdalom arra van kitalálva, hogy észrevedd, hogy valami nincs rendben. Ha ''nyugtázod'', akkor megszűnik az értelme. De ha megpróbálod figyelmen kívül hagyni, akkor az agyad azt hiheti, hogy nem vetted még észre, és felerősíti, hogy térj már észhez...
    Ha vége, akkor vége, döntsd el magadban, akkor maga a szakítás nem lesz olyan rossz, csak utána ;] De az meg olyan, attól függetlenül, hogy a szakítás hogy volt.
    Már csak azért is érdemes meghallgatni, mit mond erre a hölgy, mert lehet pl., hogy azt mondja, hogy: ''De jó, hogy mondod, már azt hittem, sose jössz rá, hogy mi van.'' Vagy az ellenkezőjét. Az első esetben könnyebben gyógyul Pala, a második meg jót tesz a egójának. De nem kell azt ideírnia, hogy: ''Képzeljétek, mekkora arc vagyok, ma jól megmondtam a barátnőmnek a magamét, aztán mire egy szót szólhatott volna, hamar elpucoltam.'' Vagy ez csak nekem lenne furcsa?

    "Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

Aktív témák