Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • BOBAKILL

  őstag

  Jó a videó. ;) Gratula!
  Ma én is beleöltem jó pár órát a játékba és azt kell mondjam hogy minden fillért megért. Meg merem kockáztatni hogy nálam az év játéka! 10/10.
  Iszonyatos módon testre lehet szabni a mozdulatokat, fegyvereket, varászlatokat stb. Fegyvert még nem fejlesztettem alapanyag híján de armort már igen. Ninja képességeket is lehet tanulni egy szamurájos játékban, beszarás! :DDD
  Tetszik hogy vannak küldetések, sőt még tanulni is lehet a Dojo-ban az első Boss után, Hanzo-nál. :D
  Dark souls-os tapasztaltok alapján úgy gondoltam hogy katanával fogok játszani. Hááááát, nem így lett. :D Az a láncos sarló az valami bitang jó dexes fegyver!! Erős támadása messze is elér, kellőképpen gyors is. Aki szintés dexes vonalon megy annak ajánlom kipróbálni. Szokatlan elsőre de nagyon jó fegyver.
  Armorok is bitang jól néznek ki, frankó hogy van puska is meg íj is.
  Egy dolgot ajánlanék a DS-on edződött embereknek: A dodge-ot NE úgy használjátok mint a DS-ban! Itt folyamatosan nyomjátok a futás gombot így szinte röhögve meg lehet kerülni a boss/enemy erős támadásait. Az első Boss párszor megölt mire rájöttem a taktikára. Ha szakaszosan dodge-oltok akkor bizony kevés az esély hogy kikerülitek a támadást, főleg ha az területre is hat. Helyette szaladjatok mögé, ráadásul elég gyors William is hozzá. Remélem ezzel tudtam segíteni, főleg akibe, -mint ahogy belém is- belerögzültek a DS-os mozdulatok. Néha még most is rossz gombra nyomok.
  Talán a pályadizájn lehetne kicsit változatosabb, de azt tudom hogy a valódi Japán terephez hasonlóra törekedtek a fejlesztők. Bár még nagyon az elején járok. A rövidítések, a DS-hoz hasonlóan zseniálisak.
  Szóval aki eddig gondolkodott hogy megvegye-e ezt a brutáljó játékot: IGEN! :DDD

Hozzászólok Aktív témák