Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • szarvasbogár

  aktív tag

  Nagyon hangulatos!! Kellően hozzá a szamuráj témát. Nagyon gyors (relatív aki ninja gaidenen edződött annak nem annyira de aki dark soulson annak nagyon is) szóval igen, kurva gyors és még annál is gyorsabb benne a halál..:) igen ha arra vagytok kíváncsiak, hogy nehezebb e mint a souls széria akkor bizony a válasz igen;) és, hogy miért? A legegyszerűbb indok talán az, hogy jóval könnyebb és gyorsabb bajba kerülni mint bármelyik souls játékban. Ha ketten lerohannak akkor jobb erősen kapaszkodni a kontrollerbe és nagyon figyelni minden apró rezzenésre mert egy rossz mozdulat és instakill! Ha meg hárman jönnek hát azt inkább hagyjuk..:D és nem könnyű lerázni őket mert van, hogy úgy kergetnek mintha ostorral hajtanák őket. némelyik hatalmasat sebez simán fél csík leugrik vagy épp olyan dual katanás kombót nyom, hogy azt se látni mi történik.. nagyon állat!!

  A fejlesztés kellően összetett sok sok elsődleges és másodlagos szupport lehetőség van. A fegyverek és az armorok is tudnak szupportálni egy rakás képességet. Ez a része is lényegesen összetettebb mint a souls széria. Rengeteg de rengeteg a loot ami nagyon tetszik a szokásos fehér, sárga, kék, lila ritkasági sorrend a lila azaz legendás fegyverek páncélok amellett, hogy elég kajakok de egyszerre 4 külön képességet tunningolnak ami egy teljes szettnél elég komoly szorzó.

  Van kovács is (cuki kiscsaj) rakás matéria, alapanyag stb.. Elég bonyolult egyenlőre nem is foglalkozok vele.

  Zene egyszerűen álom!!

  Grafika szerintem jó de elbirna azért a polcom egy ps pro-t..:)

  Online co op része is kicsit érdekes nem mondom, hogy rossz mert használható de ezen a téren a ds3 mérfölddel jobb.

  Bocs ha kicsit spoileres lett egy két dolog bár nagy titkokat nem árultam el..:)

  Nekem eddig jobban tetszik mint a sokat emlegetett souls. A hangulata és a fejlesztési mélysége jóval baszóbb. Openword -ebb érzése is van.

  Igazából nem is szabad összehasonlítani a két játékot mert ez inkább onimusha, ninja gaiden, bloodborne keverék egy nagy szamuráj karddal a kezében:)

  10/10

Hozzászólok Aktív témák