Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Üdv!

    Én múlt héten kezdtem az első részt, tegnap este csaptam le a békát, szóval kb. a felénél járhatok (plusz még a DLC-k is ott vannak). Eddig nagyon tetszik a játék, pedig annyira nem is szeretem a stílust. Nagyjából azért utánanéztem a dolgoknak, de egy pár kérdés azért felmerült bennem:
    - Az elején katana/spear kombót választottam, ezeket használom most is. A végjátékban (ha eljutok addig persze) lehet érvényesülni két különböző fegyverrel vagy maradjak meg egynél? Esetleg keressek olyanokat amiknél egyezik a main stat?
    - Normálon van értelme foglalkozni a páncélokon lévő bónuszokkal vagy csak cserélgessem szorgosan, ha esik olyan, aminek jobb a defense statja? Most az utóbbit csinálom, egyedül arra figyelek, hogy zöldben maradjon a súly, egyébként van mindenféle vegyesen.
    - Fegyvereknél is kb. ugyanaz a kérdés, mint fentebb. Itt az egyetlen amire figyelek, hogy legyen elementál sebzés rajta, bár nem tudom az is számít-e egyáltalán? Szintre húzni úgyse tudom még, a Raikirit akartam korábban, de többe került, mint amennyim akkor volt.
    - Guardian Spiriteknél is tanácstalan vagyok, hogy van-e értelme cserélgetni, eddig tökéletesen elég volt a cápa. Kétszer kipróbáltam Katot meg egyszer a tigrist, de nem érzem, hogy előbbre lennék velük. Eddig a cápa tart a legtovább és a pályákon minimális healt is ad.

    A bossoknak direkt nem olvastam utána, azt magamtól akarom kitapasztalni, eddig volt egy-két érdekes dolog (kukac oneshot :DDD ). Azért érzésre egy-két mellékküldetésben nehezebb bossok vannak, mint a sztoriban, de gondolom még csak most jön a neheze.
    Egyébként is azt érzem, hogy a játékmechanikák minimum felét még nem is láttam, mert nem volt rá szükségem.

    A hülye (?) kérdésekért elnézést, a válaszokat előre is köszönöm :U

Új hozzászólás Aktív témák