-
IT café
Várható megjelenés: 2025 április-május (2024 augusztusi "info" szerint...)
Nintendo Switch 2: Everything we know so far (2024 augusztus 15-én)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz hombre[EU] #158 üzenetére
Szerintem a Zelda/Mario/Metroid/etc eladásait semennyire sem befolyásolja egy aktuális COD(pl), főleg nem házon belül..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
A Nintendo következő pénzügyi évében jöhet az új Switch
A Bloomberg riportja szerint a Nintendo értesítette a kiadókat az érkező új Switch startjának csúszásáról. A rajt szempontjából eredetileg az idei ünnepi szezon volt megcélozva, de a friss adatok alapján ez inkább a következő pénzügyi év vége felé esedékes, ami a 2025-ös esztendő elejét jelenti.
Ezt több média is megerősítette, bár nyilván nem hivatalos bejelentésről van szó, így a dátum változhat. Az ünnepi szezonról egyébként alapvetően nem célszerű lecsúszni, de egy több éves elérhetőségre tervezett konzolnál ez nem számít akkora tragédiának, így a Nintendo több tényezőt is figyelembe vehet a start optimális időpontját tekintve.https://m.logout.hu/bejegyzes/bitpork/nagyon_szepen_kerek_mindenkit_hogy_aki_tud_segitse.html Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
ρσгτσ
őstag
Az az igazság, hogy aki 7 év alatt, most már 140 millió eladás körül jár, az megengedheti magának, hogy ilyenekkel taktikázzon. Szerintem.
Abban meg nagyjából biztos vagyok, hogy a Nintendo betámogatja úgy tartalommal az új gépet, hogy megérje váltani Switch -ről.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Sirandrish
Topikgazda
Qled vagy Miniled még lehetne. Jó kis miniled fasza kis fényerővel. Igaz...sose látnám, de a tudat!!!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #175 üzenetére
Anno emlékszem az LG G szériás telefonokra, amit nem AMOLED, de ennek ellenére kva jó kijelzővel szereltek. És ugye nem az volt az egyetlen jó kijelző az elmúlt évek során.
Szóval opció már régóta van. Nem is feltétlenül ragaszkodnék az OLED -hez, ha valamilyen frankó kijelzőt kap.
Csak marha nagy a szórás minőségben és a Nintendo szeret spórolni a komponensekben.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Engem az sem érdekel ha kijelző nélkül adják, csak legyen előrelépés teljesítményben
Tudom a grafika nem minden, anélkül is élvezem a játékokat, de 2025ben azért illene nem pixelháborúzni a 4k tv-k korában. -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Én egyszer (akkor is csak napszakakot váltogattam Zeldába kutyasétáltatás közben ), pedig első napos vétel volt
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #182 üzenetére
Engem azzal húzott be a Nintendo, hogy van a konzolnak handheld opciója is. Így szinte csak akkor volt TV -re kötve, amikor a joycon -nal lehetett variálni a levegőben.
Egyébként még CRT -n is használtam, mert jobban nézett ki, mint nagyképernyős OLED -en.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Létezhet arról felmérés, hogy hányan nem szeretik kézben használni?
Go Gunners!
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem "sajna" csak LED meg OLED TV-m van, ráadásul mindkettő 65ös, szóval már néha bántotta a szemem, pedig nálam sokadik a grafika
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha a felhasználók 80%a nem szeretné, és erről hivatalos források is beszámolnának, a Nintendot akkor sem érdekelné
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Amúgy sem elég hozzá egy CRT, csak jobban néz ki (szerintem) összességében nézve. Viszont minőségi átalakító nélkül azért lesznek "anomáliák". Például a kisebb szövegek olvashatósága. Nekem nem érte meg többet költeni, de azért pár játéknál én is használtam.
Nem csak Nintendo -nál.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #188 üzenetére
Sony Trinitron PVM. Stúdió monitor. De használok mást is.
Ha már Nintendo topik, legyen ON is a TotK -val.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Nekem is ez a bajom, ott az 55"os LG C1, aminek PC-n és PS5-el is gyönyörű képe volt, rádugom a nintendot és számolgatom a pixeleket . Cserébe viszont Fire Emblemezni meg pokémonozni nem tudok más platformon, szóval azért így is elégedett vagyok
-
ρσгτσ
őstag
A megjelenés még egy dolog, mert főleg ha egyszerűbb a grafika azért még élvezhető nagyobb képernyőn is. Persze van pár eléggé ocsmány játék...
Ami jobban zavart, az az alacsony fps, és hogy sok játéknál még azt sem tudta normálisan tartani. Saját címnél sem.
Én ebben szeretnék előrelépést.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
A kis játékkuckómba nekem is C2 van.
A másik szobába van egy sima Samsung LED TV amin LEHET hogy szebb lenne a Switch, de ha oda is beköltöznék valami játékkal, az asszony kivágna az utcára szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #194 üzenetére
Játékra (is) én is OLED TV -ket használok. Ezért örültem anno, hogy a Nintendo is kijött egy OLED -del szerelt készülékkel. De hasonló lépést nem várnék megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Perpillanat sok "jóra" én sem számítok a Nintendótol, de azért egy sima LCD-től azért többet várnék tőlük.
-
ρσгτσ
őstag
válasz Sirandrish #197 üzenetére
Mondjuk attól, hogy nem OLED még lehet jó a kijelzője. Oké, egy OLED akkor is más, és én is arra gerjedek. De ha kap egy használható kijelzőt én leadom az előrendelést.
A notebook.hu -nál amúgy is mindig könnyű szerezni, ha pár héttel előtte is adom le valamire az előrendelést. Addigra meg már amúgy is lesznek tesztek.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
nagyatt
tag
Nem tudom volt-e már ?
Analysts predict that the Nintendo Switch 2 will retail for around $400 at launch. This would put Nintendo’s handheld in contention with rivals like the ROG Ally and Steam Deck.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ, TEHÁT TILOS SEGÍTSÉGET KÉRNI VAGY NYÚJTANI GÉPEK TÖRÉSÉHEZ, JÁTÉKOK MÁSOLÁSÁHOZ!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Series S konzolok GARANCIÁVAL - konzol beszámítás ok! -
- Playstation 5 konzolt vásárolnék!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 játékgyűjtemény eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen