Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Sample ~30"
(Asszem fél percet lehet linkelni gond nélkül)dante3:
Csak így csípőből?
A téma egyébként stimmel szerintem is. Megnézem, köszi.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Üdv,
Akad itt Irigy Hónaljmirigy illetékes?
Van egy (állítólag) Nagyágyú című számuk, ennek érdekelne az eredeti változata, mint cím, előadó.
Köszi!
Kérésre sample-t tudok adni.
-
CactuS
Arcképgyáros
"Heard primarily when Bumblebee is freed from confinement inside Hoover Dam, and is taken to the All Spark where he shrinks it down." Nem,ez előtt még,ez a rész már az átalakulás után van A szám konkrétan nem egy konkrét filmzene,hallottam már más filmekben is. (Sajna youtubeon nem találtam meg a megfelelő részt )
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Újabb kérdés: Transformers filmben hallható (Tudom,hogy volt OST lista itt a topikban,meg is van az az album,de nincsen közte).Az a zene érdekelne,mikor Bumblebee ávedlik az új Camarová.A zene kb csak fél percig hallható. (filmben durván az 55-56percnél)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szd@root.hu
tag
hali!
ma hallottam ez egerszegRádióban egy számot,de nem jövök rá,h ki az előadója és mi a szám címe...
egy elég laza szám, egy csaj énekel benne és ez a refrén:
"What does she do for love.....
....this is the first time...."ennyit tudok róla....
vki segítsen pls
-
qdak
addikt
kösz a 2. stimmel
a girlfrend : mostanába tolják pl petőfi rádion 1 csaj énekli csak ez van bennem tátátá girlfrend , tititá girlfrend
ui: a rohadt motorolám nem vette fel mikor szoltஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
kagyula
aktív tag
Valaki meg tudná mondani az alábbi számnak a címét/előadóját?
[link]
Előre is köszönöm szépen.Legyen minden, sokszor.
-
Makaveli
senior tag
Valaki nem tudja a Tuti Gimi, mikor elkezdődik, a szereplőket mutatják milyen zene megy?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
qdak
addikt
nem tudtam felvenni ennyibol vki: tátátá girlfrend ......
2. vmien sisters töl dancing et énekelnekஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
CactuS
Arcképgyáros
Az "új" pannon reklám zenéjét ismeri valaki? (ahol a 2 ikercsaj ruhátkat próbál)
szerk: nem érdekes,hülye vagyok,nem vak
[ Szerkesztve ]
-
skrabi
senior tag
plíz miez?????
aki segít annak előre is thx!18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
_Gomba_
tag
-
Snitsky
csendes tag
Ebben a filmelőzetesben a 22. másodperctől szóló zenét ismeri valaki? Buliban hallottam már, de gőzöm sincs kiezmiez. [link]
Amúgy erre a filmre kiváncsi leszek nagyon
-
MODERÁTOR
válasz littleNorbi #1463 üzenetére
1. hsz! ezért kreáltuk...
de csak neked csak most EZ AZHarrrr!!!!
-
fero02
nagyúr
Olvass vissza!!!!!!!!!!! Már 26 millióan kérdezték.
-
koob
senior tag
1. hsz
-
littleNorbi
aktív tag
Mi annak a dalnak a címe, ami a Kinder Bueno reklámában megy?
-
MODERÁTOR
Megvan az új "első hozzászólás", sok hasznos infoval és tudnivalóval fűszerezve!
Harrrr!!!!
-
Makaveli
senior tag
Valaki nem tudja a Tuti Gimi, mikor elkezdődik, a szereplőket mutatják milyen zene megy?
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
rien
senior tag
Nekem pl. sokkal jobban tetszik így az esetleges használat/nem használat kérdésre meg esetleg a topik címe mellé Nem tudom a dal címét (1.hsz keresési tippeket tartalmaz) vagy valami hasonló szerintem elegendő. Ha valakiben van némi affinitás megnézni, ha nem kérdez
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Mapecho2
csendes tag
Tegnap épp belenéztem az RTL Klubon fut Csillag születik című műsorba. Abban volt egy bűvészsrác, akinek a műsorszáma nem csak az illúzióra hanem a zenére is épült. A szám végén felcsendült egy kiváló betétdal amit régóta megakarok szerezni.
Mégegy jó dalt hallottam. Egy légiakrobata hölgyet kísérték élőben és nagyon megtetszett a szám.
Remélem valaki tud segíteni.
-
MODERÁTOR
válasz Biaggio #1455 üzenetére
Akkor ha ti vagytok a reklamadatbazis házigazdái, akkor én csak annyit mondhatok, hogy csak igy tovább!
Reklámként nektek szerintem elég az, ha ki van itt emelve a nevetek (többet én sem tehetek, nem tudok a www.reklamadatbazis köré villogó keretet tenni...)╔════════════╗
║ www.reklamadatbazis.hu ║
╚════════════╝ez lenne a max.,de ez már reklám
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Biaggio
őstag
Jipííí Nagyon jó, pláne a Reklámadatbázis kiemelése (mint házigazda mondom ezt) és tényleg örülök, hogy rengeteg infót tudunk megosztani reklámokról (is). Egy kisebb kiegészítés: foglalkozunk reklámzenék mellett már filmajánlók zenéivel is (műsorok, filmek és ajánlóik zenéje), illetve néhány kivételes esetben próbálunk letöltési tippeket adni.
-
MODERÁTOR
Módosítottam, most így néz ki vala...
►►► Nem tudom a dal címét topikindító hozzászólás ◄◄◄
Megpróbáltam darabolni, hogy jobban látszódjanak a fontos részek (már ha valaki egyáltalán veszi a fáradtságot, hogy elolvassa). Kiemeltem ami még fontosabb...
Remélem ez már jó, vagy legalább is jobb mint az előző...Várom a véleményeket!
Harrrr!!!!
-
rien
senior tag
szerintem túl hosszú Annyival a tanácsokat viszont ki lehetne egészíteni (és mást rövidíteni), hogy ha magyar zenét keresel és tudod az előadót vagy a szövegből dereng valami jó eséllyel megtalalálod a zeneszoveg.hun Ha angol szöveget tudsz a gugliba beírod+lyrics végződéssel és ugyanez a helyzet. De egyébként sokkal jobb ötlet mindez, mint minden egyes kérdezőt csesztetni, hogy de béna vagy ecsém, legalább is engem nagyon irritál (tudom, kutyát nem érdekli) főleg így, hogy nincs segítő hsz
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ----------------------------------------
-
Snitsky
csendes tag
Up! 1440!
-
MODERÁTOR
Igazából gondoltam egyet és arra jutottam, hogy mi lenne, ha felújítanánk kicsit a topikot...
Írtam egy "első hozzászólás-szerű" képződményt... Valahogynéz ki teljes valójában (ha tetszik és a modiknak is megfelel, akkor majd lecserélhetjük...)...
Elsősorban az újoncok, valamint az újonnan a topikba benézőknek van benne egy kis segítség, de az újítás az átláthatóbbá tétel lenne...Szerintetek? (ha tudtok jobbat mondjátok meg!)
Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
jáááj... ezzel az erővel szíven is szúrhattál volna...
na jó csak viccelek, de ez a csapat is egy nagy vicc volt annak idején...
maradjunk inkább a 4F Club-nál vagy a Soho Party-nál(Én igazából Zoo-ékat hiányolom [nem a zenei életből], inkább a rádióból... NyaliPali eltűnt, Zoo meg Ausztáliában rádiózik... kár hogy nem itthon... ja és R.I.P. Radio Deejay!)
Nagyon OFF voltam most
Harrrr!!!!
-
bandus
veterán
köszi mindkettőtöknek
sajna nem tudok semmi ftp-t, de a dc-t izzitom is
(a gyúrás szót meg kezdem még elfelejteni is )amúgy még az UFO is volt, tőlük szerencsére van egy albumom
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Möhe
addikt
akkor azért gyúrtál ,hogy megnőlj? pölö KFT? a remixét nemtudom hol van neten de nekem van egy cd-m amin efféle dalok újramixelve vannak és sztem eléggé eltalálták őket. Ha van tipped hová rakjak fel belőle részletet akkor csinálok belőle demót és átküldöm az egészet ha kell.
-
MODERÁTOR
John Powell a film zeneszerzője (én nem láttam a filmet, úgyhogy csak látatlanban mondom a dolgokat).
A linken ott vannak azok a filmek, amikhez ő írta a zenéket.Vagy esetleg még ami a Bourne Ultimatum-ban volt, az Moby - Extreme Ways, talán ez...
Harrrr!!!!
-
bandus
veterán
sziasztok!
4Fclub - balatoni láz, ufo - nyár van, balatoni nyár.. tudnátok még mondani egykét ilyen stílusú zenét a kilencvenes évekből? nem jutnak eszembe az akkori kedvenceim (még kicsike voltam )"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Snitsky
csendes tag
Sikerült elcsípnem azt a "vonatkürt" szerűs zenét a buliba. Megkérdezni nem tudtam miaz, viszont telóval felvettem 1 részt belőle. Eléggé tré minőség
Akinek így beazanosítható, hogy miez, annak előre is köszönöm a válaszát!
Ide raktam fel azt a kis darabot, háttérzenének: [link] -
ALI_G
veterán
A Bourne ultimátum elején van egy muzsika, ami egy másik filmből rémlik. Igazából a film címe érdekelne, a másiké.
-
mamoka23
csendes tag
Köszönöm!!!!!
-
mamoka23
csendes tag
Sziasztok!
Segitsetek nekem létszi a Kinder Bueno reklám zenéje kéne nekem.
Köszike -
MODERÁTOR
Na én is ilyen hülye vagyok látod... Jobb oldalt a videó mellett a jellemzést ha "lenyitod" a More felirattal, akkor ott ki van írva.
1. Rob Dougan - Clubbed To Death
2. Keny Arkana - Style libre
3. Keny Arkana - Le missile est lancé
4. 3e oeil - Si triste
5. Bouga Akhenaton - Belsunce breakdownNa majd legközelebb már okosabb leszek... (pedig meg szoktam azt is nézni...)
Harrrr!!!!
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ezt senki nem ismeri továbbra sem??
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
qdak
addikt
a vido zenéi érdekelnének 2 perc után akkor jo a video is
( a clubbed on death megvan )ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
littlelion21
addikt
válasz kicsitomi88 #1426 üzenetére
Hú, nem arra gondoltam, hanem arra, amikor a műsor ajánlója és/vagy beharangozója volt és azalatt szólt. Lágy, de rockos és angol nyelvű.
-
kicsitomi88
őstag
válasz littlelion21 #1417 üzenetére
Gaspar Laci a nagy fogyas focimdalanak az eloadoja.
90 87.5 87.8 87.5
-
littlelion21
addikt
1417#-re valaki?
-
[lAyCsI]
addikt
Egyszer kérdeztem egy ilyet... azóta láttam mégegyszer pont a legeslegvégét amikor kiírták az előadót, de csak így félszemmel kaptam el és valami Chip v. Chio volt az előadó neve... de sajnos így sem akadtam a nyomára
annyira emléxem még hogy ilyen kellemeses dallamos hip-hop-os ütem volt alatta, és ilyen kicsit idióta animáció volt maga a klip...
esetleg így valaki-= No way back from Here =-
-
K3NZO
senior tag
Mire itt megfogalmaztam a mondanivalóm eszembe jutott a zene címe
Egy kabintonnal többet kell szednem
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
VINIKOR
senior tag
Stefano Favarroról, Talmácsi Gábor manageréről csinálnék egy videótösszeállítást. Milyen aláfestő zenét ajánlanátok? Szerencsével, sikerrel kapcsolatos ismert számot tudnátok írni? Eros Ramazottinak nincs ilyen száma?
Valenciai futamról is csinálnék klippet. Ehhez milyen zene legyen? Valami gyors dinamikus számra gondoltam.
Köszi a tippet!
-
littlelion21
addikt
Üdv!
Nem tudja véletlenül valaki,h "A nagy fogyás" c. Tv2-s szarnak mi a "betétdala?
Ez szól(t) az ajánlója alatt is. Nekem kicsit olyan Nickelback-es.
Ha meg tudná mondani valaki, megköszönném. -
Bzzz
senior tag
Valaki aki látta Shrek3-at és ismeri azt a lassú számot benne, tudna segíteni? (valahol 1óra 2 perc környékén szólal meg a dal)
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz szd@root.hu #1402 üzenetére
Az elsőt megtaláltad, a második is ott van...
Az eredeti The Game - Put You On The Game (Produced By Timbaland)
Ami meg a videó alatt megy az ennek a számnak a Remix-eHarrrr!!!!
-
ballington
addikt
én egy olyan számot keresek, amit mostanság a rádióban nyomatnak. egy csaj meg egy faszi énekel benne, valami ilyen:
first glass...open the sky...meg hogy G.L.A.M....ezeket a csaj énekli
talán ennyi elég ehhez...gugliban nem nagyon találtam rá.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
szd@root.hu
tag
bocs, az első lelövöm én, mert megtaláltam...
Outlawz - Real Talk
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tudja vki melyik zene megy az új citroen reklám alatt? (amiben az autó átalakul robottá, aztán vissza)
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest