Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Szerintem egy ilyen lépés más márkák/iphone felé terelné a usereket, ezért jelenleg nem tartom életszerűnek.
-
doooo
veterán
Semmi logika abban, hogy egy jelenleg egyre fontosabbnak tartott szegmensben (ahol váratlanul új konkurensek jelennek meg), kivegyék azt a modellt, ami amúgy nagy sikernek örvend, és évek óta kb. az egyetlen opció ebben a kategóriában, androidos vonalon.
-
MikeWazowski
veterán
Akkor már inkább a plusszt töröljék.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
GreatL
őstag
válasz MikeWazowski #4 üzenetére
A plussz lesz az új mínussz...
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
janeszgol
félisten
Én az S23U mellé vettem egy S23-at is, mert kényelmes telefonra is szükségem volt. Sokkal kényelmesebb, de ez is max határeset.
-
őstag
Aztán kiderül, hogy mégsem fogják elkaszálni a sima S-t, csak másnak fogják nevezni, ami a kamerák erős közepes szinvonala miatt logikus is lenne mert ezek a kamerák nem S szinvonalúak, pl. elnevezik A26-nak. Vagy csak kiderül, hogy figyelembirizgáló fake news volt, hogy minden a Samsungról szóljon, aztán mégis lesz S26.
-
nagyúr
Ezen az ötleten a Sony fog örülni. Meglátjuk ez vajon igaz lesz? Túl sok következtetési lehetőségünk van, így ezt én pletykaként minősítem.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ádám16
addikt
Sima 15 Pro, és S24 került a kezembe az elmúlt hetekben baráti körben.
Azt hittem, hogy azok Max modellek a 13 mini után.Számomra baromi kényelmetlen már ez a méret is, és azon gondolkodtam (ha nem lesz utódja a 13 mininek), hogy akkor már mindegy, ha a nagyobb modellt veszem, és legalább jobb az üzemidő és a kijelző.
-
janeszgol
félisten
Hát igen. A cégesem A34, meg van i15 Plusom. Otthon, meg irodában oké, de minden egyes zsebre rakás felmérgel. Mozgás közbeni használatról nem is beszélek.
Az i15 méret tök jó, de például a sok jó telefonom helyett, amikor látogatóba megyek, ahol kutya is van, meg amikor sokat kell futkároznom munkán kívül ide-oda, akkor egy Galaxy a3 2017-el megyek. De félre van téve pár Galaxy A40 is a szűkebb napokra. -
Ádám16
addikt
válasz janeszgol #11 üzenetére
Én nagyon sokat telefonálok (fülhöz emelve), a munkahelyemen is relatíve sokat megyek ki az irodából, emailre válaszolok, SMS-t írok, stb.
Szóval sokszor kerül zsebbe és ki a teló. Volt már phabletem, nem is egy, de ha lehet, maradok ezen a méreten. Hihetetlenül kényelmes. -
cs.zs.
veterán
-
Ricardo
titán
Érdekes lépés lenne és nem vagyok benne biztos hogy jó eredményt hozna, de nem ismerem z eladási számokat (méret és tudás szerint) lebontva.
Ha nem is ezt, de valamit lépniük kell, mert a mobilos részleg elindult lefele, és a frissíés késése szerintem csak ront ezen.
-
doooo
veterán
Miben nyilvánult meg, hogy lefele indult a mobilos részleg?
Egyébként vannak adatok a korábbi eladásokról, és mindig a Plus a legkevésbé sikeres (kb feleannyit adnak el belőle, mint az alapmodellekből), nyilván az idén is. Pont ezért nem lenne értelme ezt meglépni.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
A főverzió egyáltalán nem szokott késni. De most teljesen megújul az UI, így aztán késni fog. Xiaominál is ez volt tavaly, meg év elején, amikor HyperOS-re váltottak. Sőt, ott még többet csúszott az egész, és nagyon fragmentált módon (voltak mobilok, amik megkapták az új Androidot, de régi UI-val, stb). Alapjaiban pedig az is ugyanaz a MIUI, mint régen, így ott is ugyanez volt a lényeg, csak most a Samsungnál marad a név.
Ez a cikk amúgy csak spekuláció, még várni kell a hivatalos Q3 adatokra, hisz most zárult le a negyedév pár napja. Azért is kérdeztem rá arra, amit írtál, mert a korábbi hivatalos adatok egyáltalán nem voltak rosszak az idei évből (és amúgy is éves szinten lesz érdekes a dolog, Q4 után; a fluktuáció teljesen normális, és mindennapos, minden gyártónál). -
Ricardo
titán
Tehat van eladás, de a profit nem az igazi. A készülékek árát tekintve ( tovább emelni nem lenne szerencsés) ez azért nem túl bíztató.
Aggódni nem kell, de én még mondig azt látom.ebben, hogy lehetne ez nekik jobb is üzletileg.
Főleg, hogy a 3nmes processzorok kihozatala sem túl acélos. -
doooo
veterán
A profit 274%-os emelkedése éves szinten (mármint tavalyi Q3 és mostani) azért elég jó, akárhogy nézzük. Tavaly volt az a mélyrepülés, ami szokatlan volt (persze valódi veszteség nem volt akkor sem, csak alacsony profit), de amint látható is, mostanra, vagyis már legalább három negyedéve, visszatért a racionális öbölbe a dolog.
És ez még mindig a teljes céget nézve, amiben a mobilok csak egy részt tesznek ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen