Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Jó pénzért előre megmondtam volna ezt nekik, akkor egy csomó manit megspóroltak volna azzal hogy el se kezdik. Megspórolták a tiszteletdíjamat, most így jártak.
-
syberia
veterán
[link] 🤡
https://howbad.info/
-
strogov
senior tag
Ha jól értem itt konkrétan a hang asszisztensről van szó, nem a hangszóróról. Szerintem mint smart home az amazon elég jól áll. A hangasszisztens viszont egyrészt nagyon keveseknek érdekes, másrészt a generatív algoritmusok eléggé átalakítják a területet. HA alatt is most az a menő ha szépen választékosan osztja az észt. Ezzel a klasszikus parancs alapú megoldás hosszútávon nem lesz versenyképes. Az emberek elvárják majd, hogy a hangasszisztens is "értse" amit mondanak neki, és úgy válaszoljon mint egy ember. Nem gondolom, hogy ez nagyon távoli jövő. Teljesen jogos, hogy átalakítják a részleget.
-
nemlehet
őstag
Igazából én azt látom ezzel is mint a Siri-vel. Eleinte tök menő, meg izgalmas, de aztán csak a felhasználók nagyon kis része használja napi szinten.
Személy szerint én se igazán látnám értelmét a saját életemben, hacsak nem full automatizálást szem előtt tartva épül/újul meg a ház 1-2 smart eszköz vezérléséhez tök fölösleges.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Zirowe
nagyúr
Remélem nem szüntetik meg egyhamar, olcsó okoshangszóró és az egész lakást irányítom vele.
Vagy legalább megszűnés után oldják meg a HA-val való életbentartást.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Szemjuel
tag
felkészül az AI üzletág
-
aktív tag
tiszta hülyék az emberek, hogy nem akarnak fizetni azért, hogy lehallgató készülék legyen a házban!
Peace is a lie, there is only passion...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia