Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    válasz 313313 #49065 üzenetére

    Hogy változik a világ, avagy egy mérőhely evolúciója!
    2001-ben vettem a házat!

    - kinti fadoboz, két órával (nappali-éjszakai) közte némi kismegszakítóval.

    - költözés előtt átvezetékeltük, alu drót ki, sok kismegszakító be! (legyen külön körök, külön világítás, külön konektor, külön...

    - Lett benne egy konektor, mert nem volt kedvem több tíz méter hosszabbítót húzni hátulról, ha elől nyírtam a füvet. Azért egy konektort bekötni nem agysebészet! :)

    - A kinti fadoboz benti lett, mert bővítettük a házat, az "égre nyíló" bejárati ajtó szélfogót kapott. A fa doboz agyig lett kismegszakítóval. Szerintem már szereléskor se tudtuk mi hova...., persze két tárcsás óra még mindig!

    - legyen három fázis! Legyen! Valahova szabványos műagyag förmedvények. Éjszakai megszűnik, helyette H tarifa. Az óra szekrényből lakáselosztó lesz.

    - Lenti lakás elosztó lesz. Klíma- H- napelem kapcsoló, napelem csatlakozás. FI relé, számomra már követhetetlen. Azt mondták tegyek be 2 darab 32-es csövet, a fenti elosztó és az óraszekrény kiszolgálására. A két cső, plusz egy régi 40-es, meg a régi vas cső amin jött a delej tele madzaggal. Úgy, hogy van olyan öteres kábel ami úgy jött le, (ment fel), hogy a külsejét leszedték, mert máshogy nem emnt bele. Tornádó nem viszi el a házat.... :) :) (jó az én kívánságom volt, hogy vigyünk hátra 3 fízist, olyan vezetéken, hogy elbírjon mindent IS)

    - itt a vége. Nyár végén a szétbarmolt szigetelést lefestem. Senki ne akarjon másik doöbozt! Félek, hogy lesznek még ötleteim!

    Lentebb láttam az óra szekrényt szigetelés mögé dugni! Hogy ezt nem láttam két éve!!!!

    [ Szerkesztve ]

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák