Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Petyyyyy

  addikt

  LOGOUT blog

  válasz crey #595 üzenetére

  Ez arról szólt, hogy valakik, akik már amúgy is ki akarták csinálni, most találtak egy ürügyet arra, hogy kicsinálják. - Bár angolok és ebből eredően ugye tételezzük fel a legjobbat az urakról, de én is pontosan így gondoltam. Ez csak egy megfelelő alkalom volt az eltávolítására, amit kellően meglovagoltak.

  A terepen történő forgatás egyébként nem olyan fárasztó szerintem, bár lehet csak én nem érzem át a dolgot rendesen. Főnököm viszont kellően idegropcsi tud lenni, ha nincsenek kész időre az előkészületek és valami kis hangyabokányi proléma miatt nem klappol minden. Ilyenkor én a nem kell besz.rni, meg kell oldani hozzáállással vágok neki a probléma elhárításának, de a sokadik ilyen után már én is eléggé rá tudok unni a banánra. Egyik egész napos építés után (9:00-22:00) úgy volt, hogy kapunk vacsit, de persze nem kaptunk. Senki nem lett megruházva, hazafelé az autóban inkább ezen poénkodtunk.

  a szerencsétlen hülyegyereket fogja utálni, akinek amúgy semmi köze az egészhez, csak annyi, hogy pont ott volt az arca, ahol Jeremy keze egy adott időpillanatban. - óriási :C De ezzel a bekezdéssel is egyetértek. Ettől függetlenül az ultra gáz lett volna és pont annyira karakán, ha megmondják miért akarják kirakni.

  Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star

 • syberia

  veterán

  válasz crey #595 üzenetére

  Egyetértek, itt arról van szó hogy mivel nem tudták rövid pórázon tartani, kapva kaptak ezen a kis balhén. Érdemes beleolvasni az ügyet követő népszerű site-ok hozzászólásaiba, a balliberális politikailag korrekt vezetésűnek tartott BBC véleményformáló csapásirányába nagyon nem fért bele Jeremy, szerintem ezért kell mennie. Amúgy akik meghozták ezt a döntést, azokat...[link] :D

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés