Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
ennyit látni:
- hammond mindig alacsony izgága clarkson domina szerint - nem, van hogy hörcsög.
- csak az angol autó a jó, meg a merci, mert jc-nek az van, és a ferrari - ez nettó nem igaz. Lásd a British Leyland-es epizódot.
- még a bmw is vacak a mercihez képest, hiába mutatja meg stig, hogy mennyivel jobb - nem igaz. A legtöbb BMW-t egekig magasztalják. M széria szinte minden kocsiját.
- a közönség mindig alkalmas arra, hogy megalázzák - a műsor koncepciója a közvetlen hangnem, de ne zavarjon. Ez nálad a megalázás?
- jc még mindig úgy beszél, mintha nagybritannia egy hatalmas gyarmatbirodalom feje lenne, a nézők meg a rabszolgák - nézz már meg egy pár epizódot (pl. az E-type 50 éves)...
- volt egy-két sztár, akit nem döngölt földbe, a többit igen. - mutass már olyan epizódot, ahol valóban földbe volt döngölve valaki. Kérlek.
- hasznos infó kevés van benne, mióta eladtam a kőnigzegemet... - Ha hasznos infóra vágysz, olvasd az A2 magazint..."ha nem lesz tg, hát nem lesz, én nem fogok sírni utána, ezek a dolgok engem jobban zavartak, mintha nem lenne." - Wut? akkor minek írsz ide?
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- [Re:] R9 280 OC 3GB DDR5 384bit - B.E.S.Z.Á.M.Í.T.Á.S. - G.É.M.P.L.É.J.
- Samsung LCD és LED TV-k
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- [Re:] ASUS ROG STRIX GTX1080 OC 8G eladó!
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr