Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • mlinus

  őstag

  Olvastam a hsz-eket, mindkét oldalnak igaza van.

  Egyrészt, még mielőtt szentekké avatnánk a bbc-t, azért tegyük hozzá, hogy ha ennyire nagyon nem számítana a pénz, akkor már rég kirúgták volna JC-t, mivel ha már levegőt vesz akkor megsért valakit, és nagyon sokan utálják a bbc-n belűl is.

  Másrészt, nem 4 millió nézőt veszítettek. Kb 6 millió + 1 millió az iPlayeren, de ez tényleg (viszonylag) irreveláns, mivel angliában mindenkinek kötelező fizetni a bbc-nek adót akinek tv-je van ,így a nézettség annyira nem fontos.

  Viszont a top gear a legtöbbet exportált sorozatuk. Pont. És ebből hatalmas pénzük származik, és ez fontos. A bbc americát csak is kizárólag a top gear viszi el a hátán, az ottani vezetőség már gondolom szívrohamot kapott.

  Harmadrészt, végülis teljesen mindegy. olyat tett JC amit sehol se fogadnának el, és mondjuk lehet hogy amerikában nem rúgnák ki, de a sky vagy az itv ugyanúgy kitenné mint a bbc. én bíztam benne hogy a pletykák csak pletykák, de sajnos nem voltak azok, tényleg pofozkodott, mégpedig elég erősen.

  Zárásnak annyit hozzáraknék még, hogy persze, kigondolták. de nem hiába említették már most hogy folytatódni fog a sorozat - ők meg vannak arról győzödve, hogy igenis meg lehet csinálni a sorozatot JC vagy akár mind a három műsorvezető nélkül.

  Hiába rakták ki Clarkons-t, a sorozat továbbra is nagyon fontos nekik.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák