Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • crey

  MODERÁTOR

  válasz .LnB #593 üzenetére

  Igazából lehet hogy így van, de azt te is és én is tudom, hogy ez marhára nem arról szólt, hogy elcsattant egy pofon. Ezt lerendezték volna egy polgári peres eljárásban, vagy a producer gyerek visszaüt, kiverekszik magukat, aztán két hét múlva egy sör mellett röhögnek az egészen.
  Nem publikus volt az eset, se nem előre eltervezett, nem volt benne szándékosság, egy fárasztó nap után, amúgy is agyfasz közepén, valaki nem végezte a dolgát. Lehet hogy én is pofánvágom. De hogy a haját leüvöltöm, az is biztos (nem tudom hogy forgattatok-e már valaha fielden, én megtettem párszor - még ha csak nagyon kicsiben és gagyiban, iszonyat idegörlő tud lenni néha).

  Ez arról szólt, hogy valakik, akik már amúgy is ki akarták csinálni, most találtak egy ürügyet arra, hogy kicsinálják. Azért kapott hirtelen ekkora publicitást, és ezt a BBC-n belül indították el.

  Ezért tartom ezt szar döntésnek. Mert ahelyett, hogy rámutatnának arra a 3-4 felső vezetőre, akik amúgy is tengelyt akasztottak már Jeremyvel párszor, hogy miattuk kell távoznia, most a fél világ ezt a szerencsétlen hülyegyereket fogja utálni, akinek amúgy semmi köze az egészhez, csak annyi, hogy pont ott volt az arca, ahol Jeremy keze egy adott időpillanatban.

  Ráadásul a BBC pontosan tudja, hogy mit veszít Clarksonnal (és vele együtt May & Hammond urakkal), és tudja hogy még jópár év benne lehetett volna ebben a trióban. Nem csak egy műsorvezetőt, hanem egy általuk (is) felépített műsorformátumot, a szórakoztató autós műsorok alfája és omegája tűnik el a süllyesztőben egyetlen pofon miatt, aminek amúgy ki sem kellett volna derülnie, ha nem akarják valakik kicsinálni Clarksont. Nekem ez a véleményem. :)

  kdavid94: "Folyamatosan balhéi voltak..." - amiknek a nagy része előre elterezett, a műsor producerei által is jóváhagyott geg, vagy beszólás. Szerinted mindent ők hárman találtak ki? Egy egész tonnányi szerkesztő állt mögöttük, akik segítették a munkájukat... Jeremynek a legnagyobb privát balhéja az volt, hogy Pierce Morgant pofánvágta. :)

  [ Szerkesztve ]

  Sarcasm: just one of the many services I offer.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés