Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • mlinus

  őstag

  válasz .LnB #572 üzenetére

  másfél év? Ugyan, kizárt. Egy ilyen high conept műsornál max fél év és indulhat a vetítés. Mivel a bbc-n megy a top gear ezért nincs semmilyen szerződés senkivel, nincsenek szponzorok, ezért is szólják le a legdrágább, legújabb autókat is.

  egy TG epizód kb 500-600 ezer font költségvetéssel rendelkezik, ami nem olyan sok. Ha egy sky-hoz kerülne pl (akik pont, hogy egy autós show-on gondolkodnak) akkor szponzorokkal ennek simán akár a duplája is lehetne a költségvetés, igaz, akkor lehet hogy az autótesztek kicsit kevésbé lennének szókimondósak.

  én viszont annak örülnék, hogy ha tényleg kiteszik Clarkson-t, hogy a netflix-nek csináljon sorozatot. Ott akár triplája is lehet a költségvetés és nem is kellenek szponzorok. House of Cards jóval drágább sorozat mint a TG és garantáltan nincs akkora rajongótábora, mégis elképesztő sikeres.

  de az én tippem az, hogy maradnak ott ahol vannak. James és Richard szerződése is pont most jár le, szóval ha most kirakják JC-t, akkor kizártnak tartom a hosszabbítást.

  egyébként kinek kellenek autók? Azok nélkül is tudnak műsort csinálni. :D

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák